Tuotteet puhtaalle öljylle hydrauliikkajärjestelmissä

Sales team and RMF

Filterteknik Suomi antaa vinkkejä, kuinka voit pidentää hydrauliikka- ja voitelujärjestelmien käyttöikää oikeanlaisella suodatuksella. Teemme yhteistyötä RMF Systems/Des-Case -valmistajan kanssa, joka on maailman johtava suodatus-, huolto- ja valvontatuotteiden toimittaja hydrauliikka- ja voiteluöljyille. Yllä olevassa kuvassa Filterteknik Suomen ja Filterteknik Sverige myyntitiimit yhdessä Gijs Van Schajkin, RMF Systems/Des-Case edustajan, kanssa koulutuspäivän aikana.

Puhtaan öljyn avulla voit pidentää hydrauliikka- ja voitelujärjestelmiesi käyttöikää

Mikäli hallitset öljyn laaduntarkkailun, voit puhdistaa öljyn ja varmistaa sen saavuttavan tarvittavan puhtausluokan koneillesi ja sovelluksillesi. Laskemalla ISO-luokkaa, eli varmistamalla, että öljy on puhtaampaa, voit jopa kymmenkertaistaa hydrauliikkajärjestelmän käyttöiän.

Alla oleva esimerkki näyttää, kuinka paljon epäpuhtauksia kulkee pumpun läpi vuodessa, kun pumpun kapasiteetti on 100 l/min.

ISO luokka:Huom:Paino, n.:
23/21/18Erittäin epäpuhdas öljy1500 kg/vuosi
22/20/17——————————590 kg/vuosi
19/17/14Uusi öljy140 kg/vuosi
17/15/12——————————35 kg/vuosi
16/14/11”Puhdas öljy”17 kg/vuosi
14/12/9——————————3 kg/vuosi

RMF Systemsin Des-Case -tuotteisiin kuuluu muun muassa huohotinsuodattimet ja suodatinyksiköitä hydrauliikkaöljyn lisäsuodatusta tai pienten tai suurten öljysäiliöiden perushuoltoa varten. Öljyn laadun antureiden tai hiukkasmittareiden avulla saat täyden hallinnan öljystä. RMF Systemsin tuotteet yhdistävät syväsuodatuksen ja valvonnan yhteen järjestelmään.

RMF Systemsin suodattimet ja hydrauliöljyn valvontatuotteet

Filterteknik Suomi toimittaa RMF Systemsin tuotteita, jotka parantavat öljyn laatua kone- ja voimalaitossovelluksissa. Tuotteita on saatavana useissa vaihtoehdoissa eri kapasiteeteilla ja materiaaleilla.

Öljyn laatu kestävään tuotantoon

Keskittyessämme kestävään tuotantoon meidän on löydettävä älykkäitä ratkaisuja, jotka lyhentävät tuotantoaikaa, vähentävät käyttökatkoja ja vähentävät öljyjen ja varaosien hylkäämistä. Tiesitkö, että öljy itse on kaikkein kriittisin osa hydrauliikkajärjestelmää?

Jos työskentelet vaihteistojen, hydrauliikkajärjestelmien tai suurten öljysäiliöiden huollon parissa, kannattaa pitää öljyn laatu kunnossa.

Voit aloittaa ottamalla öljynäytteen saadaksesi tietoa hydrauliikkaöljyn epäpuhtauspitoisuudesta.

Filterteknik antaa vinkkejä ja neuvoja paremman öljyn laadun saavuttamiseksi

Olemme laatineet ilmaisen ”Oil Cleanliness” käsikirjan, jonka voit ladata. Voit ottaa meihin yhteyttä kysymyksilläsi suodattimista ja öljynpuhdistusjärjestelmistä hydrauliikkajärjestelmissä. Tarjoamme teknistä tukea ja mielellämme tulemme käymään/ tarkastamaan järjestelmäsi.

Lisää aiheesta:

Epäpuhtauksien lähteet hydrauliikkajärjestelmässä

Öljynpuhtaus – erityyppiset hydraulijärjestelmien epäpuhtaudet

Öljynpuhtaus – öljynäytteet ja puhtausvaatimukset hydraulijärjestelmissä

Haluatko tietää lisää öljyn puhtaudesta ja RMF Systems/Des-Case -tuotteista? Ota yhteyttä meihin.