MANN Filter

MANN Filter – laatusuodattimet ajoneuvoihin

MANN Filter suunnittelee ja valmistaa suodattimia kaikenkokoisiin ajoneuvoihin, kuten henkilö- ja kuorma-autoihin, linja-autoihin ja rakennuskoneisiin. Valikoimasta löytyy mm. hyttien suodattimia, ilmansuodattimia, öljynsuodattimia, bensiini- ja dieselsuodattimia sekä muita erikoissuodattimia.

MANN Filter on saksalaisen Mann+Hummel -konsernin tytäryhtiö, joka valmistaa suodatintuotteita lukuisille toimialoille. Sen tuotteet on OEM (Original equipment manufacturer) -laatuvarmistettu.

Samalta valmistajalta laitteet ja niihin sopiva vaihtosuodattimet

MANN Filter tunnetaan laadukkaiden suodattimien lisäksi korkealaatuisten autonosien valmistuksesta. Tämä yhdistelmä takaa, että Mann Filter pysty vastaamaan asiakkaidensa kaikkiin tarpeisiin riippumatta siitä, minkä tyyppistä suodatinta he tarvitsevat.

Korkealaatuiset ja pitkäkestoiset MANN Filter Cross -suodattimet ovat tärkeä osa suodatusprosessia. Ne poistavat epäpuhtauksia ja hiukkasia ilmasta tai nesteestä. Sopivan MANN-öljynsuodattimen valinta suojaa moottoria liialliselta kulumiselta. MANN-suodatin estää pieniä öljyhiukkasia pääsemästä moottoriin ja vahingoittamasta sitä.

Anna meidän auttaa!

Me Filterteknikillä olemme valmiita auttamaan sinua löytämään oikeat järjestelmät ja varaosat erilaisiin käyttötarkoituksiin. Tutustu tuotteisiin LFS-asiakasportaalissamme, joka opastaa löytämään laitteeseesi sopivat suodattimet tai ota meihin yhteyttä niin autamme sinua henkilökohtaisesti.

Valitse Filterteknik, kun sinulla on jatkuva tarve erilaisia suodattimia. Filterteknik on luotettu ja pitkäaikainen kumppani, joka toimittaa  suodattimet niin rakennusalalle, kuljetusalalle, maatalouteen, teollisuuteen, merenkulun tarpeisiin kuin öljy- ja kaasuteollisuuteen. Meillä on Pohjoismaiden laajin valikoima, varastostamme löytyy jopa 12 000 tuotenimikettä. Löydät siis varmasti oikeat suodattimet ja muut tarvikkeet! Oletko uusi asiakas? Täytä tämä lomake ja olemme sinuun yhteydessä pikapuoliin. Vanhat asiakkaamme pääsevät hyödyntämään kiiteltyä LFS-verkkokauppaamme, ja tilaamaan juuri silloin, kun se itselle parhaiten sopii.

Haluaisitko kuulla lisää?
Ota yhteyttä