Separ Filter

Separ Filter – veden ja lian erottavat suodattimet dieselkoneisiin

Separ Filterin valikoimasta löytyvät esisuodattimet erottavat raskaiden ajoneuvojen ja veneiden polttoaineen liasta ja vedestä suojaten niitä ja lisäten käyttöikää.

Erotussuodattimet valmistaa Willibrord Lösing Saksassa. Suodattimet asennetaan alkuperäisinä mm. rakennus- ja kuljetusalan, maatalouden ja merenkulun dieselkoneisiin ja -moottoreihin. Erilliset suodattimet voidaan myös asentaa jälkikäteen paremman diesellaadun saavuttamiseksi.

Pienet vedenerottelevat esisuodattimet

Separ LFK on pieni esisuodatin, joka poistaa hiukkaset ja veden dieselistä. Sen kapasiteetti on 3 ja 8 litraa/min. Saatavilla on vesiantureilla ja integroiduilla pumpuilla varustettuja versioita. Suodatin on asennettu imupuolelle säiliön ja pumpun väliin. Separ LFK:ää käytetään dieselmoottoreissa ja aggregaateissa mm. rakennus- ja kuljetusalalla sekä maataloudessa.

Kestävät veden erottavat esisuodattimet dieselille Separ SWK 2000 -sarjasta

Separ SWK 2000 -sarjan suodattimet poistavat hiukkaset ja veden dieselistä erottimen avulla. Vankalla metallisuodatinkotelolla on korkea hyötysuhde ja alhainen painehäviö. Kaksikoteloisessa Duplex-versiossa voit vaihtaa suodattimia käytön aikana. Kapasiteetti on 5-260 litraa/min. Saatavilla on erilaisia ​​versioita vesihälyttimellä, vesianturilla ja alipainemittarilla. Tuotteen käyttöalueet: dieselmoottorit ja aggregaatit rakennus- ja kuljetusalalla, maataloudessa ja merenkulussa, mukaan lukien huviveneet.

Suodatinkärry dieselin puhdistamiseen

Separin siirrettävä suodatinkärry on ratkaisusi, kun haluat puhdistaa kiinteitä ja siirrettäviä säiliöitä. Sitä voidaan käyttää myös täyttämiseen säiliöstä koneeseen. Suodatin poistaa tehokkaasti sekä veden että hiukkaset. Nimellisteho: 40 l/min.

Anna meidän auttaa!

Me Filterteknikillä olemme valmiita auttamaan sinua löytämään oikeat järjestelmät ja varaosat erilaisiin käyttötarkoituksiin. Tutustu tuotteisiin LFS-asiakasportaalissamme, joka opastaa löytämään laitteeseesi sopivat suodattimet tai ota meihin yhteyttä niin autamme sinua henkilökohtaisesti.

Valitse Filterteknik, kun sinulla on jatkuva tarve erilaisia suodattimia. Filterteknik on luotettu ja pitkäaikainen kumppani, joka toimittaa  suodattimet niin rakennusalalle, kuljetusalalle, maatalouteen, teollisuuteen, merenkulun tarpeisiin kuin öljy- ja kaasuteollisuuteen. Meillä on Pohjoismaiden laajin valikoima, varastostamme löytyy jopa 12 000 tuotenimikettä. Löydät siis varmasti oikeat suodattimet ja muut tarvikkeet! Oletko uusi asiakas? Täytä tämä lomake ja olemme sinuun yhteydessä pikapuoliin. Vanhat asiakkaamme pääsevät hyödyntämään kiiteltyä LFS-verkkokauppaamme, ja tilaamaan juuri silloin, kun se itselle parhaiten sopii.

Haluaisitko kuulla lisää?
Ota yhteyttä