LFS

LFS – suodatinhallintasovellus

LFS on työkalu oikean suodattimen valitsemiseen koneille sekä suodatinhankinnan optimointiin koko konekalustolle. LFS:n avulla tehostetaan suodantinhankinnat säästäen aikaa ja rahaa.

  • Tunnista oikea suodatin koneeseen

Etsi olemassa olevan suodattimen tuotenumeron tai mittojen mukaan tuote, joka on yhtä laadukas tai parempi kuin alkuperäinen. Järjestelmässä on yli 400 000 ristiviittausta, Pohjoismaiden markkinoilla toimiviin koneisiin.

  • Hakukone

Tietoa uusista koneista ja niiden suodattimista kerätään jatkuvasti. Järjestelmässä on tällä hetkellä 37 000 alkuperäiskonetta. Vuosittain perustetaan noin 1 000 uutta alkuperäiskonetta järjestelmään.

  • Luo oma konekanta

Lisää kaikki kalustossa olevat koneet tai sovellukset järjestelmään, selkeän yleiskuvan saavuttamiseksi kaikista suodattimista ja vaihtotarpeista. Tiedot ovat aina saatavilla sekä mobiili- että työpöytäympäristöissä.

  • Asiakashallinta

Jälleenmyyjien omien asiakkaiden hallinta on myös mahdollista LFS järjestelmässä. Rakentamalla asiakkaiden konekantoja heidän auttaminen ja oikean suodattimen löytäminen helppoa.

  • Verkkokauppa

Nykyaikaisesta ja tehokkaasta verkkokaupasta löytyy yli 20 000 tuotenimikettä. Ostot voidaan tehdä sekä mobiili – että työpöytäympäristöstä. Toimitusta voidaan seurata LFS:n kautta – nähdään esim. tilausrivikohtainen tila, lähetysseuranta tai tilauksen tila.