LFS

LFS

LFS verkkosovellus auttaa sinua löytämään oikean suodattimen oikeaan koneeseen ja yksinkertaistaa suodattimien hankkimista koko konekantaan. Sovelluksessa on muun muassa hakutoiminto ja verkkokauppa. Katso demovideo tästä!

LFS HELPOTTAA TYÖTÄSI
– Helppoa löytää oikea suodatin
– Kokonaiskuva kaikista koneissanne käytettävistä suodattimista
– Järkevämmät ostot Suomen suurimmasta suodatinvarastosta

Mitä asiakkaat sanovat LFS-järjestelmästä?

Kaikkien aggregaattien tietojen vienti LFS-järjestelmään on helpottanut työtämme valtavasti, konsepti on erinomainen. Suodatinten tarve ja taloudelliset seikat ovat meillä hyvin tiedossa. Seisokki maksaisi meille satoja tuhansia kruunuja, mutta voimme olla rauhallisin mielin, koska kaikki on hallinnassa.”

Magnus Olsson, Osastopäällikkö, One Nordic Hydro

”Me huollamme koneemme itse ja tarvitsemme huoltosarjoja ja suodattimia omaan varastoomme. Filterteknikin avulla olemme kartoittaneet tarvitsemamme suodattimet ja lisänneet 128 koneen tiedot Konekantaan. Kun koneidemme tiedot ovat ajan tasalla LFS-järjestelmässä, meillä on erinomainen kokonaiskuva käytössämme olevista suodattimista ja minun on helppo tilata niitä LFS-verkkokaupasta.”

Magnus Langlien, Koneinsinööri, Entreprenörservice AS  

Me huollamme monia erilaisia moottoreita. LFS-järjestelmästä löydän suodattimet kaikkiin, oli kyse sitten ajoneuvoista, aggregaateista tai pienmoottoreista. Silloin voin tilata suodatinpaketin LFS-verkkokaupasta koneeseen, jota en tunne, ja tiedän saavani oikean suodattimen. Aikaa säästyy, kun käyttää yhtä järjestelmää ja yhtä toimittajaa, sen sijaan, että hankkisi alkuperäisosia monilta toimittajilta. Aika on rahaa.”

Helge Steig, Varaosavastaava, Maskinsenteret Sogndal

MITEN PÄÄSEN KÄYTTÄMÄÄN LFS-JÄRJESTELMÄÄ?
LFS on kehitetty Filterteknikin asiakkaille.
Lähetä meille yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Mitä toimintoja LFS tarjoaa?

LFS Hakutoiminto – löydä suodatinnumero, ristiviitteet ja koneet

Etsi viitenumerolla tai suodattimen mitoilla, niin löydät alkuperäistä vastaavan tai paremman tuotteen. Järjestelmässä on yli 400 000 Pohjoismaiden markkinoilla toimivaa ristiviitettä.

LFS Konekanta – asiakkaiden tarpeisiin muokatut konelistat, joista näet kaikkien koneiden suodattimet

Syötä kaikkien konekantaanne kuuluvien koneiden ja sovellusten tiedot. Saat selkeän kokonaiskuvan kaikista suodattimista ja niiden vaihtoajoista. Voit muokata koneita ja sovelluksia. Saat kokonaiskuvan suodatintarpeista, mikä yksinkertaistaa koko yrityksen ostoja ja varastointitarpeita.

LFS Verkkokauppa – Suomen suurin suodatinvarasto käytössäsi

Tilaa suodattimia ja tarvikkeita silloin kun sinulle sopii, mobiilisti tai pöytäkoneelta, ja seuraa tilausta tavaroiden vastaanottoon asti. Me huolehdimme siitä, että saat tuotteet sovitusti, ja tarjoamme erilaisia logistiikkaratkaisuja.

LFS Jälleenmyyjä – hallinnoi omia asiakkaitasi

LFS-järjestelmässä voi hallinnoida omia asiakkaita ja vastata sen avulla nopeasti suodattimia koskeviin kysymyksiin. Kun tiedot asiakkaiden konekannasta on viety järjestelmään, on helppo auttaa heitä löytämään oikeat suodattimet ja myös tilata ne suoraan asiakkaalle.

Lekang Group – oma suodatinjärjestelmä ensimmäisenä Pohjoismaissa

LFS on Lekang Groupin eri aloilla toimivia asiakkaitamme varten ja yhteistyössä heidän kanssaan kehittämä järjestelmä. Lekang Groupin muodostavat Lekang Filter Norjassa ja Filterteknik Ruotsissa, Tanskassa ja Suomessa. Vuonna 1980 kehitimme Pohjoismaiden ensimmäisen suodatinjärjestelmän helpottaaksemme asiakkaidemme arkipäivän työtä. Me olemme se alkuperäinen, ja koska meillä on kaikki tieto kerättynä yhteen paikkaan, olemme asiakkaidemme suodatinasiantuntija.