LFS

LFS

LFS verkkosovellus auttaa sinua löytämään oikean suodattimen oikeaan koneeseen ja yksinkertaistaa suodattimien hankkimista koko konekantaan. Sovelluksessa on muun muassa hakutoiminto ja verkkokauppa.

Tavoitteenamme on, että oikea suodatin löytyy helposti. LFS on käyttäjäystävällinen verkkosovellus, jossa on hakutoiminto, jolla voit hakea suodattimia, koneita ja konekantaa sekä verkkokauppa.

LFS HELPOTTAA TYÖTÄSI
– Helppoa löytää oikea suodatin
– Kokonaiskuva kaikista koneissanne käytettävistä suodattimista
– Järkevämmät ostot Suomen suurimmasta suodatinvarastosta

Mitä asiakkaat sanovat LFS-järjestelmästä?

“LFS säästää aikaa ja saamme hyvää palvelua ja tukea”

Søren Søndregaard, huoltoasentaja, Munck Asfalt

Mitä toimintoja LFS tarjoaa?

LFS Hakutoiminto – löydä suodatinnumero, ristiviitteet ja koneet

Etsi viitenumerolla tai suodattimen mitoilla, niin löydät alkuperäistä vastaavan tai paremman tuotteen. Järjestelmässä on yli 400 000 Pohjoismaiden markkinoilla toimivaa ristiviitettä.

LFS Konekanta – asiakkaiden tarpeisiin muokatut konelistat, joista näet kaikkien koneiden suodattimet

Syötä kaikkien konekantaanne kuuluvien koneiden ja sovellusten tiedot. Saat selkeän kokonaiskuvan kaikista suodattimista ja niiden vaihtoajoista. Voit muokata koneita ja sovelluksia. Saat kokonaiskuvan suodatintarpeista, mikä yksinkertaistaa koko yrityksen ostoja ja varastointitarpeita.

LFS Verkkokauppa – Suomen suurin suodatinvarasto käytössäsi

Tilaa suodattimia ja tarvikkeita silloin kun sinulle sopii, mobiilisti tai pöytäkoneelta, ja seuraa tilausta tavaroiden vastaanottoon asti. Me huolehdimme siitä, että saat tuotteet sovitusti, ja tarjoamme erilaisia logistiikkaratkaisuja.

LFS Jälleenmyyjä – hallinnoi omia asiakkaitasi

LFS-järjestelmässä voi hallinnoida omia asiakkaita ja vastata sen avulla nopeasti suodattimia koskeviin kysymyksiin. Kun tiedot asiakkaiden konekannasta on viety järjestelmään, on helppo auttaa heitä löytämään oikeat suodattimet ja myös tilata ne suoraan asiakkaalle.

MITEN PÄÄSEN KÄYTTÄMÄÄN LFS-JÄRJESTELMÄÄ?
LFS on kehitetty Filterteknikin asiakkaille.
Lähetä meille yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Ottakaa minuun yhteyttä. Haluan lisätietoja LFS-järjestelmästä.

Lekang Group – oma suodatinjärjestelmä ensimmäisenä Pohjoismaissa

LFS on Lekang Groupin eri aloilla toimivia asiakkaitamme varten ja yhteistyössä heidän kanssaan kehittämä järjestelmä. Lekang Groupin muodostavat Lekang Filter Norjassa ja Filterteknik Ruotsissa, Tanskassa ja Suomessa. Vuonna 1980 kehitimme Pohjoismaiden ensimmäisen suodatinjärjestelmän helpottaaksemme asiakkaidemme arkipäivän työtä. Me olemme se alkuperäinen, ja koska meillä on kaikki tieto kerättynä yhteen paikkaan, olemme asiakkaidemme suodatinasiantuntija.