MP Filtri – suodattimet

MP Filtri – suodattimet, komponentit ja lisävarusteet teollisuuden hydrauliikkaan

MP Filtri on hydraulisten suodatusratkaisujen, öljyn kunnonvalvontajärjestelmien ja hydraulipiirien voimansiirtokomponenttien globaali markkinajohtaja. Se toimittaa laajan valikoiman tuotteita kaikkiin teollisuuden ja liikenteen hydrauliikka- ja voitelujärjestelmiin, joissa käytetään suodattimia, elementtejä ja lisävarusteita. Lisäksi sen kautta saa komponentteja voimansiirtojärjestelmiin. Kokonaisratkaisujen toimittajana MP Filtri täydentää valikoimaa kunnonvalvontajärjestelmillä ja liikkuvilla suodatinyksiköillä, jotka soveltuvat erilaisiin nestejärjestelmiin.

Laatu ohjaa toimintaa

MP Filtri on aina kiinnittänyt erityistä huomiota tutkimukseen ja tuotekehitykseen laadun varmistamiseksi. Se on saanut ISO 9001 -laatujärjestelmäsertifikaatin ja Vision 2000 -sertifikaatin, jotka ohjaavat yrityksen kaikkia toimintoja. Jatkuva valvonta tuotannon ensimmäisistä vaiheista aina lopputuotteen pakkaamiseen ja lähettämiseen on paras mahdollinen laaduntakuu MP Filtrin asiakkaille.

Anna meidän auttaa!

Me Filterteknikillä olemme valmiita auttamaan sinua löytämään oikeat järjestelmät ja varaosat erilaisiin käyttötarkoituksiin. Tutustu tuotteisiin LFS-asiakasportaalissamme, joka opastaa löytämään laitteeseesi sopivat suodattimet tai ota meihin yhteyttä niin autamme sinua henkilökohtaisesti.

Valitse Filterteknik, kun sinulla on jatkuva tarve erilaisia suodattimia. Filterteknik on luotettu ja pitkäaikainen kumppani, joka toimittaa  suodattimet niin rakennusalalle, kuljetusalalle, maatalouteen, teollisuuteen, merenkulun tarpeisiin kuin öljy- ja kaasuteollisuuteen. Meillä on Pohjoismaiden laajin valikoima, varastostamme löytyy jopa 12 000 tuotenimikettä. Löydät siis varmasti oikeat suodattimet ja muut tarvikkeet! Oletko uusi asiakas? Täytä tämä lomake ja olemme sinuun yhteydessä pikapuoliin. Vanhat asiakkaamme pääsevät hyödyntämään kiiteltyä LFS-verkkokauppaamme, ja tilaamaan juuri silloin, kun se itselle parhaiten sopii.

Haluaisitko kuulla lisää?
Ota yhteyttä