Filterteknik Takuu

Tiedämme, miten tärkeää on, että koneesi ja sovelluksesi pysyvät käynnissä. Tuotannon toiminnan kannalta on ratkaisevaa, että oikeissa laitteissa on oikeat suodattimet. Me vastaamme siitä, että suodattimiemme laatu täyttää koneittesi ja sovelluksiesi vaatimukset. Jos meiltä hankittu tuote aiheuttaa vahinkoa, saat korvausta korjaus- tai uusimiskustannuksista sekä uuden tuotteen.

Voit ostaa suodattimia meiltä turvallisin mielin.

Filterteknikin tarjoamat tuotteet ovat aina samanlaatuisia kuin alkuperäiset, tai jopa parempia. Vastaamme aina toimittamiemme tuotteiden virheistä NLS 19-määräysten mukaisesti. Lisäksi menemme askeleen pidemmälle ja annamme takuun – Filterteknik Takuun. Jos toimittamamme suodatin aiheuttaa vahinkoa omaisuudelle, maksamme korvausta korjaus- tai uusimiskustannuksista.

Takuuai­ka on 12 kuukautta toimituksesta

Filterteknik Takuu on voimassa, kun toimittamaamme tuotetta käytetään normaalilla tavalla ja oikein. Takuuaika on 12 kuukautta toimituksesta. Koneen valmistajan öljyn ja suodattimen vaihtovälejä koskevia suosituksia on noudatettava eikä koneen takuuta voida yleensä sivuuttaa Filterteknikin tuotteiden käytön vuoksi.

Laatutietoiset toimittajat

Yhteistyökumppanimme ovat tunnetusti hyviä ja laatutietoisia toimittajia, jotka ovat oman alansa markkinajohtajia. Meillä on markkinoiden laajin tuotevalikoima ja valitsemme ne toimittajat, joilla on oikeanlainen ja laaja tekninen osaaminen omalla alallaan. Pitkäaikaiset suhteet sekä toimittajiin että asiakkaisiin ovat meille tärkeitä voidaksemme toimittaa parhaat tuotteet ja ratkaisut. Me tarjoamme parhaat tuotteet ja voimme siksi antaa Filterteknik Takuun.

Filterteknik Takuun ehdot

Filterteknik Suomi Oy vastaa aina toimittamissaan tuotteissa esiintyvistä virheistä NLS 19-määräysten mukaisesti. Menemme kuitenkin askeleen pidemmälle ja vastaamme seuraavin tavoin toimittamistamme tuotteista:

Jos toimittamamme tuote aiheuttaa vahinkoa asiakkaan moottoreille tai komponenteille, korvaamme kyseisen omaisuuden korjaamisesta tai uusimisesta aiheutuvat kohtuulliset kustannukset. Toimitamme myös uuden tuotteen vahingon aiheuttaneen tuotteen tilalle.

Tämä takuu on voimassa ainoastaan, kun toimittamaamme tuotetta käytetään normaalilla tavalla ja oikein. Takuuaika ei koskaan ole pitempi kuin 12 kuukautta toimituksesta. Vastuumme on rajattu korkeintaan 10 000 euroon ja koskee ainoastaan välittömiä vahinkoja. Pidätämme itsellämme oikeuden päättää, korjataanko vai uusitaanko vahingoittunut omaisuus.

Kaikki korvauksena lähettämämme tuotteet ovat takuun piirissä ainoastaan alun perin ostetun tuotteen takuusta jäljellä olevan ajan.

Huom! Asiakkaan on lähetettävä viallinen suodatin meille tutkittavaksi. Pidätämme oikeuden vaatia lisätietoja ja näytteitä voidaksemme selvittää virheen syyn. Reklamaatiota ei siis käsitellä ellei tuotetta palauteta.

Kauppaehdot kokonaisuudessaan, klikkaa tästä.