Filtration Group (MAHLE)

Filtration Group – teollisuuden laadukkaat suodatinratkaisut

Filtration Group (aikaisemmin MAHLE) tarjoaa ainutlaatuisen tuotevalikoiman laadukkaita, usealle eri teollisuudenalalle kehitettyjä suodatinratkaisuja. Valikoimasta löytyy mm. korkealaatuiset hydrauliikka- ja voiteluöljyn suodatinkotelot ja -elementit, jotka voidaan toimittaa DIN-standardin mukaisesti. Uuden sukupolven suodatinelementit ovat erittäin energiatehokkaita ja suunniteltu erityisesti kestämään painepulsaatiota.

Automaattisuodattimet ja suodatinkotelot teollisuudelle

Filtration Groupin automaattiset suodattimet ja prosessisuodatinkotelot (aikaisemmin MAHLE AKO) on suunniteltu tuotantoprosessin jatkuvaan käyttöön ja huoltoa helpottamaan.

FG Fluid Solutions -suodatinelementit pöly- ja pölysuodatinjärjestelmiin

FG Fluid Solutions -pölysuodatinelementit varmistavat hyvän ilmanlaadun tuotantotiloissa ja estävät saasteiden pääsyn ympäristöön. FG Fluid Solutions valmistaa myös täydellisiä pölynsuodatinjärjestelmiä (aikaisemmin MAHLE Industrial Filtration).

Suodatinratkaisut lukuisten teollisuusalojen tarpeisiin

Filtration Group tarjoaa myös ainutlaatuisen tuotevalikoiman kehittyneitä suodatinratkaisuja. Suodatinratkaisut on kehitetty erityisesti vastaamaan useiden eri teollisuudenalojen, kuten autoteollisuuden, kliinisen tieteen, kulutustavaroiden, lääketieteellisten laitteiden, elektroniikan, valaistuksen, tekniikan, elintarviketeollisuuden, teollisuuden, biotieteiden ja tietoliikenteen tarpeita.

Anna meidän auttaa!

Me Filterteknikillä olemme valmiita auttamaan sinua löytämään oikeat järjestelmät ja varaosat erilaisiin käyttötarkoituksiin. Tutustu tuotteisiin LFS-asiakasportaalissamme, joka opastaa löytämään laitteeseesi sopivat suodattimet tai ota meihin yhteyttä niin autamme sinua henkilökohtaisesti.

Valitse Filterteknik, kun sinulla on jatkuva tarve erilaisia suodattimia. Filterteknik on luotettu ja pitkäaikainen kumppani, joka toimittaa  suodattimet niin rakennusalalle, kuljetusalalle, maatalouteen, teollisuuteen, merenkulun tarpeisiin kuin öljy- ja kaasuteollisuuteen. Meillä on Pohjoismaiden laajin valikoima, varastostamme löytyy jopa 12 000 tuotenimikettä. Löydät siis varmasti oikeat suodattimet ja muut tarvikkeet! Oletko uusi asiakas? Täytä tämä lomake ja olemme sinuun yhteydessä pikapuoliin. Vanhat asiakkaamme pääsevät hyödyntämään kiiteltyä LFS-verkkokauppaamme, ja tilaamaan juuri silloin, kun se itselle parhaiten sopii.

Haluaisitko kuulla lisää?
Ota yhteyttä