Fleetguard-suodattimet

Fleetguard-suodattimet ja -jäähdytysnesteet moottoreihin

Laadukkaat Fleetguard-suodattimet ja -jäähdytysnesteet valmistaa Cummins Filtration, jonka omistaa amerikkalainen moottorivalmistaja Cummins Inc. Fleetguard-tuotteet soveltuvat kaikkien yleisimpien moottorivalmistajien diesel -ja kaasumoottoreihin sekä generaattoreihin rakennus-, kuljetus-, maatalous-, energia-, teollisuuden ja merenkulun aloilla.

Markkinoiden paras takuu

Edistyksellinen muotoilu sekä Fleetguard-suodatinten ja -jäähdytysnesteiden korkea laatu tarjoavat optimaalisen suojan moottorille. Kaikki tuotteet on suunniteltu täyttämään tai ylittämään OEM-vaatimukset ja varmistamaan moottoreille ja muille järjestelmille mahdollisimman pitkä käyttöikä. Tämän varmistaa markkinoiden paras takuu. Voit siis turvallisesti tehdä kaikki suodatin- ja jäähdytysnesteostosi Filterteknikiltä, vaikka koneistosi koostuisikin eri merkkisistä laitteista ja moottoreista.

Anna meidän auttaa!

Me Filterteknikillä olemme valmiita auttamaan sinua löytämään oikeat järjestelmät ja varaosat erilaisiin käyttötarkoituksiin. Tutustu tuotteisiin LFS-asiakasportaalissamme, joka opastaa löytämään laitteeseesi sopivat suodattimet tai ota meihin yhteyttä niin autamme sinua henkilökohtaisesti.

Valitse Filterteknik, kun sinulla on jatkuva tarve erilaisia suodattimia. Filterteknik on luotettu ja pitkäaikainen kumppani, joka toimittaa  suodattimet niin rakennusalalle, kuljetusalalle, maatalouteen, teollisuuteen, merenkulun tarpeisiin kuin öljy- ja kaasuteollisuuteen. Meillä on Pohjoismaiden laajin valikoima, varastostamme löytyy jopa 12 000 tuotenimikettä. Löydät siis varmasti oikeat suodattimet ja muut tarvikkeet! Oletko uusi asiakas? Täytä tämä lomake ja olemme sinuun yhteydessä pikapuoliin. Vanhat asiakkaamme pääsevät hyödyntämään kiiteltyä LFS-verkkokauppaamme, ja tilaamaan juuri silloin, kun se itselle parhaiten sopii.

Haluaisitko kuulla lisää?
Ota yhteyttä