Racor suodattimet

Racor – luotetuin nimi dieselmoottorien suojaamisessa

Racorin laadukas suodatinvalikoima kattaa bensa- ja dieselkäyttöisten moottoreiden suodatustarpeet maalla ja merellä. Polttoainejärjestelmään ajautuva lika ja vesi aiheuttavat mikroskooppisia pintavaurioita, joihin polttoaineen ruiskutusjärjestelmä aiheuttaa herkästi kulumista. Tämä johtaa lopulta huonoon polttoainetehokkuuteen ja suurempiin päästöihin. Siksi polttoaineen jakelun ja järjestelmän puhtauden hallinta asianmukaisen suodatuksen avulla on ehdottoman tärkeää moottorin optimaalisen toiminnan kannalta.

Merenkulun järjestelmien suodatus

Racor, joka on nykyään osa Parker-yritystä, työskentelee tiiviissä yhteistyössä merenkulun kalusto- ja järjestelmäsuunnittelijoiden ja -kehittäjien kanssa toimittaen suodatusratkaisuja toimialan tarpeisiin. Kansainvälisesti tunnustetut polttoaineen suodatus- ja erotteluratkaisut varmistavat kaluston luotettavan suorituskyvyn, pitkän kestävyyden ja tehokkaan toiminnan aluksen keulasta perään.

Moottorin ilmansuodattimet

Racor on pysytellyt moottorin ilmansuodatuksen kasvavien vaatimusten tahdissa – uusien suorituskykyvaatimusten täyttämisestä aina käyttöiän pidentämiseen. Yhteistyössä asiakkaiden kanssa suunnitellut ratkaisut tarjoavat joustavuutta asennukseen, erinomaisen suorituskyvyn, helpotusta huoltoon ja korkean asiakastyytyväisyyden. Äärimmäisissä olosuhteissakin toimivien moottorien on voitava hengittää puhdasta, kuivaa ilmaa. Racor-ilmansuodattimet tarjoavat parhaan mahdollisen suodatusasteen ja käyttöiän. 

Racorin esipuhdistavilla ilmansuodattimilla varustetut liikkuvat laitteet kuten kaivoskoneet ja pyöräkuormaajat selviävät ankarista pölyisistä ympäristöistä ilmansuodattimien tukkiutumatta. Racorin ilmansuodatusjärjestelmien tuoteperhe voidaan konfiguroida vastaamaan monenlaisia ​​maantie-, off-road- ja teollisuussovelluksia.

Kampikammion ilmansuodatus

Kampikammion päästöt lisäävät moottorin huoltokustannuksia ja voivat lyhentää moottorin osien käyttöikää. Lisäksi ne ovat haitallisia ympäristölle. Racorin suljetun kampikammion tuuletuksen (CCV) suodatusjärjestelmät tarjoavat erinomaisen suojan saastuneelta läpivirtaukselta ja tarjoavat tehokkaita ratkaisuja, jotka on helppo asentaa ja huoltaa. Järjestelmämme pitävät moottoritilat ja komponentit puhtaina, suojaavat moottorin imuaukkoa ja ilmansuodattimia, parantavat moottorin käyttöikää ja luotettavuutta sekä vähentävät öljynkulutusta.

Anna meidän auttaa!

Me Filterteknikillä olemme valmiita auttamaan sinua löytämään oikeat järjestelmät ja varaosat erilaisiin käyttötarkoituksiin. Tutustu tuotteisiin LFS-asiakasportaalissamme, joka opastaa löytämään laitteeseesi sopivat suodattimet tai ota meihin yhteyttä niin autamme sinua henkilökohtaisesti.

Valitse Filterteknik, kun sinulla on jatkuva tarve erilaisia suodattimia. Filterteknik on luotettu ja pitkäaikainen kumppani, joka toimittaa  suodattimet niin rakennusalalle, kuljetusalalle, maatalouteen, teollisuuteen, merenkulun tarpeisiin kuin öljy- ja kaasuteollisuuteen. Meillä on Pohjoismaiden laajin valikoima, varastostamme löytyy jopa 12 000 tuotenimikettä. Löydät siis varmasti oikeat suodattimet ja muut tarvikkeet! Oletko uusi asiakas? Täytä tämä lomake ja olemme sinuun yhteydessä pikapuoliin. Vanhat asiakkaamme pääsevät hyödyntämään kiiteltyä LFS-verkkokauppaamme, ja tilaamaan juuri silloin, kun se itselle parhaiten sopii.

Haluaisitko kuulla lisää?
Ota yhteyttä