Parker Hannifin suodattimet

Parker Hannifin – vankkaa osaamista vaativimpiinkin olosuhteisiin

Parker Hannifin on maailman johtava liike- ja ohjausteknologioiden ja -järjestelmien valmistaja. Yritys on yli vuosisadan ajan suunnitellut ja tuottanut innovaatioita parempaan huomiseen. Yrityksen suunnitteluosaaminen kattaa keskeiset liikkeen ja ohjauksen teknologiat – sähkömekaaniset, hydrauliset ja pneumaattiset, nesteiden ja kaasujen käsittelyn, suodatuksen, tekniset materiaalit, ilmastoinnin, prosessinhallinnan ja ilmailun saralla.

Filterteknikin kautta saat Parker Hannifinin hydrauliikkasuodattimet ja niiden varaosat sekä indikaattorit niin teollisuus- kuin ajoneuvokäytöön.

Laadukkaampaa suodatusta rakentamassa

Parker Filtration on merkittävä toimija liikkuvan kaluston ja rakennuslaitteiden markkinassa. Se suunnittelee ja tarjoaa ainutlaatuisia, räätälöityjä ratkaisuja teollisuusteknologiaan.

Kaikenkattava suodatusvalikoima

Parkerin suodatusvalikoimasta löytyvät mm. Ilmailun suodattimet ja -järjestelmät, ilmansaasteiden hallinta ja pölynkeräysjärjestelmät ja suodattimet, paineilma- ja kaasunkäsittelyratkaisut, moottoripolttoaine-, öljy- ja ilmansuodatus järjestelmät, suljetun kampikammion ilmanvaihdon suodatusjärjestelmät, suodatus ja puhdistusjärjestelmät, nesteiden kunnonvalvontajärjestelmät, kaasuturbiinin ilmanottosuodattimet, LVI-suodattimet, hydrauliikka- ja voitelusuodattimet ja -järjestelmät, teolliset ja analyyttiset kaasugeneraattorit, instrumentointisuodattimet, kalvo-, kuitu- ja sintratut metallisuodattimet, maakaasusuodattimet, prosessinesteet, ilma- ja kaasusuodattimet, steriilit ilmansuodattimet sekä vedenpuhdistussuodattimet ja -järjestelmät.

Anna meidän auttaa!

Me Filterteknikillä olemme valmiita auttamaan sinua löytämään oikeat järjestelmät ja varaosat erilaisiin käyttötarkoituksiin. Tutustu tuotteisiin LFS-asiakasportaalissamme, joka opastaa löytämään laitteeseesi sopivat suodattimet tai ota meihin yhteyttä niin autamme sinua henkilökohtaisesti.

Valitse Filterteknik, kun sinulla on jatkuva tarve erilaisia suodattimia. Filterteknik on luotettu ja pitkäaikainen kumppani, joka toimittaa  suodattimet niin rakennusalalle, kuljetusalalle, maatalouteen, teollisuuteen, merenkulun tarpeisiin kuin öljy- ja kaasuteollisuuteen. Meillä on Pohjoismaiden laajin valikoima, varastostamme löytyy jopa 12 000 tuotenimikettä. Löydät siis varmasti oikeat suodattimet ja muut tarvikkeet! Oletko uusi asiakas? Täytä tämä lomake ja olemme sinuun yhteydessä pikapuoliin. Vanhat asiakkaamme pääsevät hyödyntämään kiiteltyä LFS-verkkokauppaamme, ja tilaamaan juuri silloin, kun se itselle parhaiten sopii.

Haluaisitko kuulla lisää?
Ota yhteyttä