Öljynvalvontalaitteet

OQDS1

Öljynvalvontalaitteet, jotka rekisteröivät hydrauliikka- ja voiteluöljyjärjestelmien öljyssä tapahtuvia muutoksia

Kuntoon perustuva ylläpito eli ennakoiva kunnossapito perustuu laitteiden jatkuvaan valvontaan ja datan analyysiin. Kuntoon perustuvan ylläpidon tarkoitus on löytää vioista kertovat merkit ennen niiden syntymistä.

Öljynvalvontalaite kerää dataa

Järjestelmässä olevat valvontalaitteet keräävät reaaliaikaista dataa, mikä mahdollistaa välittömät korjaustoimenpiteet. Tämä harventaa myös laboratorioanalyysien tarvetta ja säästää kustannuksia.

Laadukkaat toimittajat

Filterteknik välittää RMF/Des-Casen ja Argo-Hytosin korkealaatuisia öljynvalvontalaitteita, jotka voidaan toimittaa myös näytöllä varustettuna.


Valitse Filterteknik, kun sinulla on jatkuva tarve erilaisia suodattimia. Filterteknik on luotettu ja pitkäaikainen kumppani, joka toimittaa  suodattimet niin rakennusalalle, kuljetusalalle, maatalouteen, teollisuuteen, merenkulun tarpeisiin kuin öljy- ja kaasuteollisuuteen. Meillä on Pohjoismaiden laajin valikoima, varastostamme löytyy jopa 12 000 tuotenimikettä. Löydät siis varmasti oikeat suodattimet ja muut tarvikkeet!

Oletko uusi asiakas? Täytä tämä lomake ja olemme sinuun yhteydessä pikapuoliin. Vanhat asiakkaamme pääsevät hyödyntämään kiiteltyä LFS-verkkokauppaamme, ja tilaamaan juuri silloin, kun se itselle parhaiten sopii.