Bosch suodattimet

Bosch suodattimet –  taattua suodatinlaatua teollisuuden käyttöön

Bosch (aikaisemmin Bosch Rexroth) tarjoaa täydellisen valikoiman suodattimia ja suodatinelementtejä, jotka on suunniteltu uusimpien hydraulisten suodatustekniikoiden mukaan parhaan suorituskyvyn saavuttamiseksi. Bosch Rexroth tarjoaa ratkaisun kaikkiin käyttötarkoituksiin hydraulinesteiden, voiteluaineiden ja teollisuusnesteiden suodatukseen.  Hengst Filtration osti Bosch Rexrothin hydraulisuodatinliiketoiminnan vuonna 2020, mutta tuotteet ovat edelleen samaa Bosch-laatua.

Mittalaitteet ja kunnonvalvontajärjestelmät

Tuotevalikoimaan kuuluvat myös öljyn puhtauden mittalaitteet sekä vesipitoisuuden ja hydraulinesteiden kunnonvalvontajärjestelmät. Bosch Rexrothin laaja suodatinvalikoima takaa optimaaliset käyttöolosuhteet koko käyttöiän ajan, mikä vähentää kokonaiskustannuksia. Kaikki Rexrothin suodatustuotteet ja -ratkaisut ovat kansainvälisten standardien mukaisia. Tämän seurauksena Rexroth-suodatintekniikkaa voidaan käyttää kaikissa sovelluksissa alkuperäisestä laitevalmistajasta riippumatta. Bosch Rexrothin maailmanlaajuinen myynti- ja huoltoverkosto takaa helpon pääsyn tuotteisiin, palveluihin ja tekniseen tukeen.

Cyclone Filter Head Design – parannettua suodatusta

Patentoidulla Cyclone-Effect -toiminnolla öljy ajetaan suodatinkoteloon jakautuen suodatinmateriaalin pintoihin alaspäin virtaavana spiraalina. Tämä ominaisuus varmistaa, että raskaat kontaminaatiohiukkaset kulkeutuvat ulos- ja poispäin suodatinelementistä, mikä estää huokosia tukkeutumasta ennenaikaisesti. Raskaammat hiukkaset kerääntyvät suodatinmaljan sisälle ja pohjalle, mikä lisää lianpidätyskykyä ja pidentää elementtien vaihtoväliä 7-10 %.

Anna meidän auttaa!

Me Filterteknikillä olemme valmiita auttamaan sinua löytämään oikeat järjestelmät ja varaosat erilaisiin käyttötarkoituksiin. Tutustu tuotteisiin LFS-asiakasportaalissamme, joka opastaa löytämään laitteeseesi sopivat suodattimet tai ota meihin yhteyttä niin autamme sinua henkilökohtaisesti.

Valitse Filterteknik, kun sinulla on jatkuva tarve erilaisia suodattimia. Filterteknik on luotettu ja pitkäaikainen kumppani, joka toimittaa  suodattimet niin rakennusalalle, kuljetusalalle, maatalouteen, teollisuuteen, merenkulun tarpeisiin kuin öljy- ja kaasuteollisuuteen. Meillä on Pohjoismaiden laajin valikoima, varastostamme löytyy jopa 12 000 tuotenimikettä. Löydät siis varmasti oikeat suodattimet ja muut tarvikkeet! Oletko uusi asiakas? Täytä tämä lomake ja olemme sinuun yhteydessä pikapuoliin. Vanhat asiakkaamme pääsevät hyödyntämään kiiteltyä LFS-verkkokauppaamme, ja tilaamaan juuri silloin, kun se itselle parhaiten sopii.

Haluaisitko kuulla lisää?
Ota yhteyttä