RMF/Des-Case suodattimet

RMF/Des-Case – laaja valikoima hydrauli- ja suodatus- ja valvontaratkaisuja teollisuuden tarpeisiin

Des-Case on kuivausainehuohottimien ja erikoissuodatustuotteiden globaali markkinajohtaja, jonka tuotteet parantavat merkittävästi teollisuuden prosessilaitteiden luotettavuutta.

RMF Systems puolestaan on kokenut kuivausainehuohottimien, suodatusjärjestelmien, analyysi- ja valvontaratkaisujen sekä hydrauliöljyjen ja voiteluaineiden puhdistuksen asiantuntija.

Organisaatioiden yhdistyttyä RMF/Des-Case tarjoaa entistä laajemman valikoiman ainutlaatuisia, CE-sertifioituja hydrauli- ja suodatusratkaisuja, parempaa asiakasmukavuutta ja syvempää ammatillista asiantuntemusta.

RMF Systems maksimoi koneesi käyttöiän

RMF Systemsin edistyneet suodatin- ja valvontajärjestelmät ovat täydellinen ratkaisu öljyn puhdistus-, hoito- ja valvontatarpeisiin lähes kaikilla teollisuudenaloilla. 

Epäpuhdas öljy on suurin teollisuuden sovellusten toimintahäiriöiden aiheuttaja. RMF Systems torjuu tehokkaasti vesi-, ilma- ja hiukkasperäiset epäpuhtaudet. Puhdas öljy pidentää koneiden käyttöikää ja nesteiden huoltovälitarvetta, lyhentää koneen seisonta-aikoja huolloissa ja toimintahäiriöissä sekä alentaa merkittävästi kustannuksia.

Anna meidän auttaa!

Me Filterteknikillä olemme valmiita auttamaan sinua löytämään oikeat järjestelmät ja varaosat erilaisiin käyttötarkoituksiin. Tutustu tuotteisiin LFS-asiakasportaalissamme, joka opastaa löytämään laitteeseesi sopivat suodattimet tai ota meihin yhteyttä niin autamme sinua henkilökohtaisesti.

Valitse Filterteknik, kun sinulla on jatkuva tarve erilaisia suodattimia. Filterteknik on luotettu ja pitkäaikainen kumppani, joka toimittaa  suodattimet niin rakennusalalle, kuljetusalalle, maatalouteen, teollisuuteen, merenkulun tarpeisiin kuin öljy- ja kaasuteollisuuteen. Meillä on Pohjoismaiden laajin valikoima, varastostamme löytyy jopa 12 000 tuotenimikettä. Löydät siis varmasti oikeat suodattimet ja muut tarvikkeet! Oletko uusi asiakas? Täytä tämä lomake ja olemme sinuun yhteydessä pikapuoliin. Vanhat asiakkaamme pääsevät hyödyntämään kiiteltyä LFS-verkkokauppaamme, ja tilaamaan juuri silloin, kun se itselle parhaiten sopii.

Haluaisitko kuulla lisää?
Ota yhteyttä