Energia

Energiateollisuuden suodattimet

Energiateollisuudessa tuotannon pitäminen käynnissä ilman tuotantokatkoksia on elintärkeää sähkötuotannon ja säkhkön kuluttajien kannalta. Valitsemalla oikeat ja korkeanlaatuiset suodattimet, tuotantoa voidaan ajaa suunnitelmien mukaan ja kunnossapitokulut pysyvät aisoissa.

Aina suodatustarpeen tullen Filterteknik pystyy löytämään oikeat suodatusratkaisut oikealla ja laadukkailla suodattimilla. Filterteknik on jo toimittaja enerigateollisuudessa, kuten esim. voimalaitoksissa, tuulivoimalaitoksissa, vesivoimalaitoksissa sekä biovoimalaitoksissa. Näiden teollisuuksien kautta on syntynyt pitkä kokemus alan vaatimuksista ja tarpeista. Tuotevalikoima tarjoaa suodattimet kaikkiin energiateollisuuden tarpeisiin (turbiinit, hydrauliikka, prosessivesi, varageneraattortit)

Paineilma
Epäpuhtauksia on vaikea välttää paineilmajärjestelmissä. Pöly, lika, vesi ja öljyhiukkaset voivat pahentaa ilman laatua ja vaikuttaa paineilmajärjestelmän tehokkuuteen. Väärä tai riittämätön suodatus voi vaikuttaa tehokkuuteen ja aiheuttaa turhia kalliita käyttökatkoksia. Valikoimassa löytyy suodattimia, joiden suodatusaste on jopa 99,999%. Hiukkaisia voidaan suodattaa aina 0,01 mikronin asti.

Tuotevalikoima

  • Laboratoriopalvelut
  • Turbiinien suodattimet, hydrauliikkasuodattimet, polttoainepolttoaine, vesisuodattimet ja ilmavaihtosuodattimet
  • Suodatustestauslaitteet (myös vuokraus)
  • Suodatinjärjestelmät ja öljynpuhdistuslaitteet (vuokraus)
  • Suodatinkartoitukset teollisuudessa.
  • Suodatinkoulutukset