Jäähdytinneste (glykoli)

Jäähdytinnesteen väri ei määrittele sen laatua

Jos haluat käyttää jäähdytinnestettä, valitse sellainen, jonka valmistaja on hyväksynyt moottoriisi ja joka täyttää jäähdytinnesteelle asetetut kansainväliset laatuvaatimukset.

  • ASTM D-6210 koneurakointiin ja meriteollisuuden sovelluksiin
  • ASTM D-4985 kuorma- ja linja-autoihin
  • ASTM D-3306 henkilöautoihin

Fleetguardin jäähdytinnesteet täyttävät nämä vaatimukset ja ovat korkeimmanlaatuisia jäähdytinnesteitä. Saat optimaalisen suojan vuorauksen ja vesipumpun kavitaatiota vastaan ja erinomaisen korroosiosuojan. Muuten nämä jäähdytinnesteet eivät sisällä kemikaaleja, jotka vaikuttavat moottorin elastomeereihin. Jäätymisenesto -37°C asti 50/50-seoksena ja -54°C asti 60/40-seoksena.

Fleetcool OAT

Fleetcool OAT on NAP-vapaa jäähdytysneste (ei sisällä nitriittejä, amiineja ja fosfaatteja), jossa on ainoastaan orgaanisia lisäaineita. Helpota työtäsi käyttämällä Fleetcool OAT-jäähdytinnestettä kaikissa koneissasi!

Nykyisissä uusissa moottoreissa on käytettävä orgaanista jäähdytinnestettä. Fleetguardin Fleetcoal OAT-jäähdytinneste on orgaaninen EG (etyleeniglykoli), jota voit käyttää kaikissa koneissa. Oikein huollettuna se kestää moottorin koko elinajan ilman vaihtoa.

  • Orgaanista jäähdytinnestettä voi käyttää koko kalustossa. Rakennuskoneisiin, kuorma-autoihin, linja-autoihin, henkilöautoihin ja raskaassa käytössä oleviin moottoreihin.
  • Lifetime-jäähdytinneste. Kestää moottorin koko eliniän, jos käytät lisäksi Fleetcoal OAT-jäähdytinnestettä. Jäähdytinnestesuodattimessa ei saa olla DCA-lisäaineita.
  • Vuosittainen laaduntarkastus testiliuskoilla (4-way teststrips)

ES Compleat Jäähdytinneste

Fleetguardin ES Compleat-jäähdytinneste on hybridityyppinen EG(etyleeniglykoli)-jäähdytinneste, joka sisältää sekä orgaanisia että epäorgaanisia lisäaineita. Rakennuskoneisiin ja raskaassa käytössä oleviin moottoreihin Voidaan sekoittaa muihin jäähdytinnesteisiin (Fleetguard-takuu lakkaa)
”Longlife”-jäähdytinneste. Kestää oikein huollettuna moottorin koko eliniän. 3-ways -testiliuskat helppoon laaduntarkistukseen. ES Complete on saatavana myös propyleenijäähdytinnesteenä.

Fleetguardin jäähdytinnesteiden pakkauskoot: 5 litraa, 20 litraa, 208 litraa (tynnyri) ja 1000 litraa. Fleetguardin jäähdytinnesteet toimitetaan myös propyleeniglykolilla (PG).

Fleetguardin jäähdytinnestesuodatin

  • Raskaisiin, raskaassa käytössä oleviin rakennuskoneisiin. Voidaan sekoittaa muihin jäähdytinaineisiin (Fleetguardin takuu lakkaa siinä tapauksessa)
  • Longlife-jäähdytinneste, kestää moottorin koko eliniän, jos käytät lisäksi DCA-lisaineita tai vaihdat DCA-lisäaineita sisältävään jäähdytinnestesuodattimeen
  • Kolmivaihetestiliuskat helppoon laaduntarkistukseen
  • Fleetguardin jäähdytinnesteiden tilavuudet: 5 litraa, 20 litraa, 207 litraa (tynnyri) ja 1000 litraa. Fleetguardin jäähdytinnesteet toimitetaan myös propyleeniglykolilla (PG).