Jäähdytinneste suojaa moottoria

Jäähdytinnesteen väri ei määrittele sen laatua

Löydät monipuolisesta valikoimastamme korkeat kansainväliset laatuvaatimukset täyttävät jäähdytinnesteet:

ASTM D-6210 koneurakointiin ja meriteollisuuden sovelluksiin
ASTM D-4985 kuorma- ja linja-autoihin
ASTM D-3306 henkilöautoihin

Fleetguardin jäähdytinnesteet antavat optimaalisen suojan vuorauksen ja vesipumpun kavitaatiota vastaan sekä erinomaisen korroosiosuojan. Tuotteet eivät sisällä kemikaaleja, jotka vaikuttavat moottorin elastomeereihin. Jäätymisenesto -37°C asti 50/50-seoksena ja -54°C asti 60/40-seoksena.

Orgaaninen Fleetcool OAT jäähdytinneste kaikille koneille

Fleetcool OAT on NAP-vapaa (nitriititön, amiiniton ja fosfaatiton) jäähdytinneste, joka sisältää uusien moottoreiden vaatimusten mukaisesti ainoastaan orgaanisia lisäaineita. OAT on orgaaninen etyleeniglykoli, jota voi käyttää kaikissa koneissa. Oikein huollettuna se kestää moottorin koko elinajan ilman vaihtoa.

  • Orgaanista jäähdytinnestettä voi käyttää rakennuskoneisiin, kuorma-autoihin, linja-autoihin, henkilöautoihin ja raskaassa käytössä oleviin moottoreihin.
  • Lifetime-jäähdytinneste: kestää moottorin koko eliniän. Huom! Jäähdytinnestesuodattimessa ei saa olla DCA-lisäaineita.
  • Saatavilla myös testiliuskoja (4-way teststrips), jolla laadun voi tarkastaa vuosittain

ES Compleat rakennuskoneille ja moottoreille

Fleetguardin ES Compleat -jäähdytinneste on hybridityyppinen etyleeniglykoli rakennuskoneille ja raskaassa käytössä olevile moottoreille. Se sisältää sekä orgaanisia että epäorgaanisia lisäaineita. Voidaan sekoittaa muihin jäähdytinnesteisiin (huomioi, että tällöin Fleetguard-takuu lakkaa).

Kyseessä on ”Longlife”-jäähdytinneste, joka kestää oikein huollettuna moottorin koko eliniän. Saatavilla myös 3-way -testiliuskat vuosittaiseen laaduntarkistukseen. ES Complete on saatavana myös propyleenijäähdytinnesteenä.

Fleetguardin jäähdytinneste

  • Raskaassa käytössä oleville rakennuskoneille. Voidaan sekoittaa muihin jäähdytinaineisiin (Huom! Fleetguardin takuu lakkaa)
  • Longlife-jäähdytinneste, kestää moottorin koko eliniän, jos käytetään lisäksi DCA-lisäaineita tai vaihdetaan DCA-lisäaineita sisältävään jäähdytinnestesuodattimeen
  • Meiltä myös 3 way -testiliuskat helppoon laaduntarkistukseen
  • Fleetguardin jäähdytinnesteiden tilavuudet: 5 litraa, 20 litraa, 207 litraa (tynnyri) ja 1000 litraa
  • Saatavissa myös propyleeniglykolilla (PG)

Valitse Filterteknik, kun sinulla on jatkuva tarve erilaisia suodattimia. Filterteknik on luotettu ja pitkäaikainen kumppani, joka toimittaa  suodattimet niin rakennusalalle, kuljetusalalle, maatalouteen, teollisuuteen, merenkulun tarpeisiin kuin öljy- ja kaasuteollisuuteen. Meillä on Pohjoismaiden laajin valikoima, varastostamme löytyy jopa 12 000 tuotenimikettä. Löydät siis varmasti oikeat suodattimet ja muut tarvikkeet!

Oletko uusi asiakas? Täytä tämä lomake ja olemme sinuun yhteydessä pikapuoliin. Vanhat asiakkaamme pääsevät hyödyntämään kiiteltyä LFS-verkkokauppaamme, ja tilaamaan juuri silloin, kun se itselle parhaiten sopii.