Argo Hytos

Argo Hytos – nesteteknologian vahva toimija

Argo-Hytos valmistaa ja kehittää hydrauliteollisuuden komponentteja ja järjestelmiä sekä erikoisosia liikkuviin työkoneisiin yli 70 vuoden kokemuksella. 

Argo-Hytosin laadukkaista tuotteista löytyvät mm. hydraulikäyttölaitteet, nesteen ohjaus ja suodatus, painekytkinventtiilit, räjähdyssuojatut venttiilit, magneettijärjestelmät sekä SPA 01-, SA4- ja SMA 05 -tehoyksiköt. Lisäksi valikoimaan kuuluvat säiliöratkaisut, liitäntälevyt, jakotukit, anturit ja mittauslaitteet.

Räätälöitävää laatua joka kestää

Argo-Hytos on liikkuvan hydrauliikan erikoisosien asiantuntija, jonka moduuleihin pohjautuvan tuotevalikoiman ansiosta tuotteet voidaan räätälöidä täsmälleen asiakkaan tarpeiden mukaan. 

Useita patentteja omistava Argo-Hytos on asettanut uudet standardit teollisuuden koneiden mahdollisimman optimaaliselle ja tehokkaalle käytölle. Argo-Hytos -suodattimilla minimoit turhat vauriot ja tarpeettomat huollot, sekä varmistat koneesi toimintavakauden ja pidennät sen käyttöikää.

Maatalouden ja rakennusteollisuuden erikoistuotteet

Argo-Hytosin tuotteita käytetään mm. maatalouden liikkuvissa työkoneissa, kuten traktorien, puimureiden ja ruiskutusjärjestelmien keskusosina sisältäen anturi-, suodatin- ja venttiiliteknologian Argo-Hytosin toimittamilla komponenteilla. 

Erikoisosia käytetään myös rakennusteollisuudessa, jossa koneiden suorituskyvylle asetetaan yhä suurempia vaatimuksia. Yritys kehittää uusia toimintoja mm. venttiilien, jakotukkien ja suodatusjärjestelmien suunnittelussa.

Anna meidän auttaa!

Me Filterteknikillä olemme valmiita auttamaan sinua löytämään oikeat järjestelmät ja varaosat erilaisiin käyttötarkoituksiin. Tutustu tuotteisiin LFS-asiakasportaalissamme, joka opastaa löytämään laitteeseesi sopivat suodattimet tai ota meihin yhteyttä niin autamme sinua henkilökohtaisesti.

Valitse Filterteknik, kun sinulla on jatkuva tarve erilaisia suodattimia. Filterteknik on luotettu ja pitkäaikainen kumppani, joka toimittaa  suodattimet niin rakennusalalle, kuljetusalalle, maatalouteen, teollisuuteen, merenkulun tarpeisiin kuin öljy- ja kaasuteollisuuteen. Meillä on Pohjoismaiden laajin valikoima, varastostamme löytyy jopa 12 000 tuotenimikettä. Löydät siis varmasti oikeat suodattimet ja muut tarvikkeet! Oletko uusi asiakas? Täytä tämä lomake ja olemme sinuun yhteydessä pikapuoliin. Vanhat asiakkaamme pääsevät hyödyntämään kiiteltyä LFS-verkkokauppaamme, ja tilaamaan juuri silloin, kun se itselle parhaiten sopii.

Haluaisitko kuulla lisää?
Ota yhteyttä