Lekang

Lekang – maailman johtavien valmistajien kehittämä laatu

Lekang® on Lekang Groupin oma, alkuperäisten laatusuodatinten merkki, jolla on hyvä asema pohjoismaisilla suodatinmarkkinoilla. Lekang®-suodattimet ovat alkuperäistä (OEM) laatua ja maailman johtavien suodatinvalmistajien kehittämiä. Samat toimijat valmistavat suodattimia myös tunnetuimmille kone- ja moottorimerkeille.

Suurin tuoteryhmämme on Lekang®-hydraulisuodattimet. Nämä tehokkaat hydraulisuodattimet lisäävät suodattimen tehokkuutta ja vähentävät turhia suodatinvaihtoja. Hydraulisuodatinten lisäksi toimitamme öljynsuodattimia, polttoaine-, ilman- ja ohjaamon suodattimia, ilmakuivaimen suodattimia, ilmanvaihto-, pöly- ja  paineilmasuodattimia sekä suodatinkärryjä.

Lekang® hydraulisuodatinten edut:

  • Suuri likakapasiteetti
  • Suodattimen tehokkuus vähintään 99,5 % (Beta ≥ 200)
  • Korkea mekaaninen lujuus. Kestää pulsaatiota ja suurta äänenvoimakkuutta
  • Kemiallisesti yhteensopiva hydraulinesteiden, emulsioiden, veden ja polttoaineen kanssa
  • Suodatinelementtien pitkä käyttöikä
  • Vähemmän suodattimen vaihtoja ja pienemmät käyttökustannukset

Lekang® suodatinkärryt hydrauliikan ja voiteluaineiden huoltoon

Lekang Group on kehittänyt liikkuvia suodatinkärryjä yleisimpään hydrauliikkaan ja voiteluaineisiin. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut suodatinkärryt poistavat vapaata vettä ja hiukkasia.

Anna meidän auttaa!

Me Filterteknikillä olemme valmiita auttamaan sinua löytämään oikeat järjestelmät ja varaosat erilaisiin käyttötarkoituksiin. Tutustu tuotteisiin LFS-asiakasportaalissamme, joka opastaa löytämään laitteeseesi sopivat suodattimet tai ota meihin yhteyttä niin autamme sinua henkilökohtaisesti.

Valitse Filterteknik, kun sinulla on jatkuva tarve erilaisia suodattimia. Filterteknik on luotettu ja pitkäaikainen kumppani, joka toimittaa  suodattimet niin rakennusalalle, kuljetusalalle, maatalouteen, teollisuuteen, merenkulun tarpeisiin kuin öljy- ja kaasuteollisuuteen. Meillä on Pohjoismaiden laajin valikoima, varastostamme löytyy jopa 12 000 tuotenimikettä. Löydät siis varmasti oikeat suodattimet ja muut tarvikkeet! Oletko uusi asiakas? Täytä tämä lomake ja olemme sinuun yhteydessä pikapuoliin. Vanhat asiakkaamme pääsevät hyödyntämään kiiteltyä LFS-verkkokauppaamme, ja tilaamaan juuri silloin, kun se itselle parhaiten sopii.

Haluaisitko kuulla lisää?
Ota yhteyttä