Amiad suodatin

Amiad – 60 vuoden kokemus veden suodatuksesta

Amiad Filtration Systems on 60 vuoden ajan valmistanut suodatinjärjestelmiä maatalouden ja teollisuuden vedenkäsittelyyn. Se on avaintoimija globaaleilla markkinoilla ja siksi myös Filterteknikin suodatinjärjestelmäkumppani.

Amiadin kolme tuotemerkkiä, Amiad, Filtomat ja Arkal tarjoavat kattavan valikoiman muovi-, teräs-, mikrokuitu- ja levysuodattimia niin manuaalisina, puoliautomaattisina kuin täysautomaattisina suodattimina. Valikoimasta löytyy automatisoituja, itsepuhdistuvia suodatinjärjestelmiä kaikenlaiseen vedenkäsittelyyn. Amiad kehittää jatkuvasti uusia ratkaisuja ja päivityksiä sekä optimoi olemassa olevia järjestelmiä. 

Amiadin neljä suodatustekniikkaa (näyttö-, levy-, mikrokuitu- ja mediateknologia) mahdollistavat laitteiden järjestämisen suodatustarpeen mukaan täyttäen kunkin laitteen erityisvaatimukset.

Amiadin suodatinjärjestelmät maatalouteen ja teollisuuteen

Amiadin tuotteet tukevat vastuullista ja säästäväistä maataloutta optimoimalla vedenkäytön. Laadukkaat, itsepuhdistuvat suodatinjärjestemät vähentävät huoltotarvetta ja työtä vakaan suorituskyvyn varmistaen ja kustannukset minimoiden.

Suodatinjärjestelmät tukevat työprosesseja ja optimoivat suorituskykyä myös vettä käyttävillä tai käsittelevillä teollisuudenaloilla, mikä kohtuullistaa energiankulutusta ja laitteiden huoltotarpeita. Amiadin suodattimia käytetään mm. vedenottoon, jäähdytysvesiin, jätevesien käsittelyyn, veden talteenotto- tai uudelleenkäyttöprosesseihin, juomavesiratkaisuihin, meriveden suodatukseen ja painolastivesiin.

Anna meidän auttaa!

Me Filterteknikillä olemme valmiita auttamaan sinua löytämään oikeat järjestelmät ja varaosat erilaisiin käyttötarkoituksiin. Tutustu tuotteisiin LFS-asiakasportaalissamme, joka opastaa löytämään laitteeseesi sopivat suodattimet tai ota meihin yhteyttä niin autamme sinua henkilökohtaisesti.

Valitse Filterteknik, kun sinulla on jatkuva tarve erilaisia suodattimia. Filterteknik on luotettu ja pitkäaikainen kumppani, joka toimittaa  suodattimet niin rakennusalalle, kuljetusalalle, maatalouteen, teollisuuteen, merenkulun tarpeisiin kuin öljy- ja kaasuteollisuuteen. Meillä on Pohjoismaiden laajin valikoima, varastostamme löytyy jopa 12 000 tuotenimikettä. Löydät siis varmasti oikeat suodattimet ja muut tarvikkeet! Oletko uusi asiakas? Täytä tämä lomake ja olemme sinuun yhteydessä pikapuoliin. Vanhat asiakkaamme pääsevät hyödyntämään kiiteltyä LFS-verkkokauppaamme, ja tilaamaan juuri silloin, kun se itselle parhaiten sopii.

Haluaisitko kuulla lisää?
Ota yhteyttä