Hiukkaslaskimet

LPA3

Online-valvonta on hydraulijärjestelmiin pysyvästi asennettava, erittäin luotettava ratkaisu. Järjestelmän sisällä on erilaisia valvontalaitteita, jotka mittaavat hiukkaskokoa, vesipitoisuutta ja öljyn hajoamista. Näiden parametrien mittausten avulla se antaa edustavan kuvan öljyn laadusta. Siten vaurioita voidaan ehkäistä jo aikaisessa vaiheessa, kun tehdään tarvittavat toimenpiteet. Meillä on mm. CMC- ja CMS-laitteita RMF/DesCaselta.

Kunnonvalvontakeskus (CMC)

CMC mittaa luotettavasti kiinteitä hiukkasia, suhteellista kosteutta (%RH), lämpötilaa ja öljyn laadun muutoksia. Korkealaatuisten komponenttien ja hyväksi havaittujen optisten teknologioiden ja algoritmien ansiosta tämä CMC on tarkin, johdonmukaisin ja edistyksellisin diagnostinen valvontakeskus. Muotoilu ja joustavuus tekevät tästä CMC:stä parhaan hydrauliikan ja voiteluöljyjen valvontakeskuksen ja täyttävät vaativimpienkin teollisuudenalojen vaatimukset.

Epäpuhtauksien valvontalaite (CMS)

CMS in-line-hiukkaslaskin valvoo ja näyttää automaattisesti eri hydraulinesteiden kiinteät hiukkaset, kosteuden (%RH) ja lämpötilan. Se on suunniteltu erityisesti asennettavaksi suoraan kunnonvalvontaa vaativiin järjestelmiin, joissa tilan ja kustannusten suhteen on rajoituksia.

Kannettavat hiukkaslaskimet

Kannettava öljyn hiukkaskoon ja suhteellisen kosteusprosentin (RH) näytteenotto on hyvä ratkaisu paikalla tapahtuvaan mittaukseen. Huoltoteknikot voivat välittömästi analysoida tulokset ja tehdä toimenpiteitä. Kannettavan näytteenottoyksikön käytöllä voidaan näytteenottokertoja vähentää yhteen kertaan vuodessa, mikä lyhentää odotusaikoja ja on kustannustehokasta.

Meillä on erityyppisiä hiukkaslaskimia mm. MP Filtriltä ja Argo Hytosilta.