Hiukkaslaskuri

LPA3

Online-valvonta on hydraulijärjestelmiin pysyvästi asennettava, erittäin luotettava valvontaratkaisu. Järjestelmän sisällä on erilaisia laitteita, jotka mittaavat hiukkaskokoa, kosteutta ja öljyn hajoamista. Näiden parametrien mittausten avulla se antaa edustavan kuvan öljyn laadusta, jolloin vaurioita voidaan ehkäistä jo aikaisessa vaiheessa. 

Hiukkaslaskuri:

  • mittaa hiukkaskokoa, kosteutta ja öljyn hajoamista
  • antaa edustavan kuvan öljyn laadusta
  • ehkäisee vaurioita aikaisessa vaiheessa

Kunnonvalvontakeskukset vaativaan käyttöön

Kunnonvalvontakeskus mittaa luotettavasti kiinteitä hiukkasia, suhteellista kosteutta, lämpötilaa ja öljyn laadun muutoksia. Korkealaatuisten komponenttien ja hyväksi havaitun optisen teknologian sekä algoritmien ansiosta se on tarkka, johdonmukainen ja edistyksellinen diagnostinen valvontakeskus. Muotoilu ja joustavuus tekevät siitä parhaan hydrauliikan ja voiteluöljyjen valvontakeskuksen, joka täyttää rankimpienkin teollisuudenalojen vaatimukset.

Epäpuhtauksien valvontalaite hydraulinesteille

RMF/DesCasen kiinteä hiukkaslaskin valvoo ja näyttää automaattisesti eri hydraulinesteiden kiinteät hiukkaset, kosteuden ja lämpötilan. Se on suunniteltu asennettavaksi suoraan kunnonvalvontaa vaativiin pienempiin järjestelmiin.

Kannettavat hiukkaslaskimet liikkuvaan käyttöön

Kannettava hiukkaslaskuri öljyn hiukkaskoon ja suhteellisen kosteusprosentin näytteenottoon on hyvä ratkaisu liikkuvasti tapahtuvaan mittaukseen. Huoltoteknikot voivat välittömästi analysoida tulokset ja tehdä toimenpiteitä. Kannettavan näytteenottoyksikön käytöllä voidaan näytteenottokertoja vähentää kertaan vuodessa, mikä lyhentää odotusaikoja ja on kustannustehokasta.

Toimittajat: RMF/DesCase, MP Filtri ja Argo Hytos


Valitse Filterteknik, kun sinulla on jatkuva tarve erilaisia suodattimia. Filterteknik on luotettu ja pitkäaikainen kumppani, joka toimittaa  suodattimet niin rakennusalalle, kuljetusalalle, maatalouteen, teollisuuteen, merenkulun tarpeisiin kuin öljy- ja kaasuteollisuuteen. Meillä on Pohjoismaiden laajin valikoima, varastostamme löytyy jopa 12 000 tuotenimikettä. Löydät siis varmasti oikeat suodattimet ja muut tarvikkeet!

Oletko uusi asiakas? Täytä tämä lomake ja olemme sinuun yhteydessä pikapuoliin. Vanhat asiakkaamme pääsevät hyödyntämään kiiteltyä LFS-verkkokauppaamme, ja tilaamaan juuri silloin, kun se itselle parhaiten sopii.