3M Suodatin

3M suodatin – puhdasta vedensuodatusta teollisuuden prosesseihin

3M on kansainvälinen yritys, joka luo innovatiivisia ja kestäviä suodattimia ja suodatinkoteloita. 3M suodattimia käytetään epäpuhtauksien erottamiseen nesteistä, jotta ne ovat turvallisia käytettäväksi muun muassa teollisissa prosesseissa.

3M suodatin tulee tarpeeseen useilla eri teollisuudenaloilla, mukaan lukien elintarvike- ja juomateollisuus, lääketeollisuus, petrokemianteollisuus ja sähköntuotanto. Jokaisella näistä toimialoista puhtaan veden tarve on välttämätön. Siksi 3M:n innovatiiviset ja kestävät suodattimet ovat välttämättömyys näille teollisuudenaloille.

Kestävän kehityksen suodatusta

3M:n korkealaatuiset suodatinkotelot varmistavat optimaalisen suodatuksen, sillä 3M on vahvasti sitoutunut innovaatioihin ja kestävään kehitykseen. Voit siis olla varma, että käyttämällä 3M-tuotteita vesi on varmasti puhdasta. 

Anna meidän auttaa!

Me Filterteknikillä olemme valmiita auttamaan sinua löytämään oikeat järjestelmät ja varaosat erilaisiin käyttötarkoituksiin. Tutustu tuotteisiin LFS-asiakasportaalissamme, joka opastaa löytämään laitteeseesi sopivat suodattimet tai ota meihin yhteyttä niin autamme sinua henkilökohtaisesti.

Valitse Filterteknik, kun sinulla on jatkuva tarve erilaisia suodattimia. Filterteknik on luotettu ja pitkäaikainen kumppani, joka toimittaa  suodattimet niin rakennusalalle, kuljetusalalle, maatalouteen, teollisuuteen, merenkulun tarpeisiin kuin öljy- ja kaasuteollisuuteen. Meillä on Pohjoismaiden laajin valikoima, varastostamme löytyy jopa 12 000 tuotenimikettä. Löydät siis varmasti oikeat suodattimet ja muut tarvikkeet! Oletko uusi asiakas? Täytä tämä lomake ja olemme sinuun yhteydessä pikapuoliin. Vanhat asiakkaamme pääsevät hyödyntämään kiiteltyä LFS-verkkokauppaamme, ja tilaamaan juuri silloin, kun se itselle parhaiten sopii.

Haluaisitko kuulla lisää?
Ota yhteyttä