Hydrauliikka- ja voiteluöljyjen puhdistusyksikkö pidentää öljyn käyttöikää

MXWV1A30G3B070100

Hydrauliikka- ja voiteluöljyjen puhdistusyksiköt

Hydrauliikka- ja voiteluöljyjen puhdistusyksikkö puhdistaa useimpia öljytyyppejä, kuten hydrauli-, turbiini- ja voiteluöljyä. Puhdistusyksikkö poistaa vettä, kaasua ja hiukkasia ja pidentää siten öljyn käyttöikää. Öljynpuhdistusyksiköt kytketään erilaisiin koneyksiköihin ja säiliöihin ja ne puhdistavat useimmat öljytyypit.

Öljynpuhdistusyksikkö suurempien hydrauliikkajärjestelmien kunnossapitoon

Toimitamme RMF Des-Casen suurempien hydrauliikkajärjestelmien kunnossapitoon tarkoitettuja öljynpuhdistusyksiköitä. Yksiköt poistavat hiukkasia, kaasua ja vettä. Ne on tehty kiinteästi asennettaviksi ja täysin automatisoituun käyttöön teollisuussovelluksissa.


Valitse Filterteknik, kun sinulla on jatkuva tarve erilaisia suodattimia. Filterteknik on luotettu ja pitkäaikainen kumppani, joka toimittaa  suodattimet niin rakennusalalle, kuljetusalalle, maatalouteen, teollisuuteen, merenkulun tarpeisiin kuin öljy- ja kaasuteollisuuteen. Meillä on Pohjoismaiden laajin valikoima, varastostamme löytyy jopa 12 000 tuotenimikettä. Löydät siis varmasti oikeat suodattimet ja muut tarvikkeet!

Oletko uusi asiakas? Täytä tämä lomake ja olemme sinuun yhteydessä pikapuoliin. Vanhat asiakkaamme pääsevät hyödyntämään kiiteltyä LFS-verkkokauppaamme, ja tilaamaan juuri silloin, kun se itselle parhaiten sopii.