Offline suodatin puhdistaa ulkoisen pumpun avulla

BPUW1A30HB000A

Hydrauliikka- ja voiteluöljyjen kiertosuodattimet

Offline suodatin syväsuodattaa öljyn ja mahdollistaa suodatuksen myös silloin, kun pääjärjestelmä ei ole käytössä. Offline suodatin ekstrahoi öljyn pääjärjestelmästä ulkoisella pumpulla. 

Offline suodatin

  • Mahdollistaa järjestelmästä riippumattoman suodatuksen
  • Vangitsee hyvin pieniä hiukkasia syväsuodatuksella erittäin tehokkaasti
  • Imee vettä järjestelmästä

Offline suodatin syväsuodattaa öljyn

Syväsuodatuksessa öljy painetaan suodatinväliaineen läpi ja hiukkaset vangitaan väliaineen aukkojen muodostamaan labyrinttiin. Syväsuodatusväliaineet ovat tavallisesti eripituisista kuiduista koostuvaa selluloosaa. Syväsuodattimen teossa yli 200 kerrosta suodatinväliainetta kiedotaan suodatinelementin ytimen ympäri. Rakenteen ansiosta syväsuodattimella on monen kokoisia huokosia. Riippuen huokosten koosta ja ajasta, jossa öljy läpäisee suodatinelementin, tällainen syväsuodatusväliaine voi vangita hyvin pieniä hiukkasia erittäin tehokkaasti.

Offline suodatuksella saavutetaan korkea tuotto

Offline suodattimen tasainen ja vakaa virtaus mahdollistaa korkean liankeräyskyvyn. Näin saavutetaan oikeissa olosuhteissa korkea tuotto, sekä korkea puhtausluokka. Järjestelmästä riippumaton suodatus sallii myös offline suodattimen jälkiasennuksen jo olemassa olevaan järjestelmään. Myös suodatinelementin vaihto on helppoa ja se voidaan tehdä keskeyttämättä pääjärjestelmää.

Offline suodatin hydrauliikkajärjestelmiin

Myös kiertosuodattimena tunnettu offline-suodatin on tuttu elementti hydrauliikka- ja voiteluöljyen suodatuksessa.

Filterteknikillä on laaja valikoima tehokkaita suodatinaggregaatteja RMF Des-Caselta.

  • Vakioaggregaatit 22 000 litran tankintilavuuteen asti 
  • Suodatinelementit, hienoudet alkaen 0,5 µm 
  • Vettä imevät suodatinelementit 
  • Hiukkaslaskimilla varustetut suodatinaggregaatit 
  • Lämmittimellä varustetut suodatinaggregaatit

Valitse Filterteknik, kun sinulla on jatkuva tarve erilaisia suodattimia. Filterteknik on luotettu ja pitkäaikainen kumppani, joka toimittaa  suodattimet niin rakennusalalle, kuljetusalalle, maatalouteen, teollisuuteen, merenkulun tarpeisiin kuin öljy- ja kaasuteollisuuteen. Meillä on Pohjoismaiden laajin valikoima, varastostamme löytyy jopa 12 000 tuotenimikettä. Löydät siis varmasti oikeat suodattimet ja muut tarvikkeet!

Oletko uusi asiakas? Täytä tämä lomake ja olemme sinuun yhteydessä pikapuoliin. Vanhat asiakkaamme pääsevät hyödyntämään kiiteltyä LFS-verkkokauppaamme, ja tilaamaan juuri silloin, kun se itselle parhaiten sopii.