Huohotin lisää hydrauliikkatankin käyttövuosia

DC-BBZR

Hydrauliikkatankkien huohotin

Huohotin on suodatin, joka poistaa hiukkasia ja vettä hydrauliikkatankeista pidentäen siten hydrauliikkatankin käyttöikää. Huohotin on käytössä mm. liikuteltavassa hydrauliikassa, teollisuuden hydrauliikassa, voiteluöljyjärjestelmissä, dieseltankeissa ja vaihteistoissa.

Huohotin

  • Pidentää öljyn käyttöikää
  • Vähentää ruostumista aiheuttavaa kondensaatiota
  • Vähentää koneiden ja komponenttien vaurioita ja kulumia
  • Lisää sovellusten käyttövuosia
  • Vähentää toimintahäiriöiden riskiä

Huohotin ehkäisee kosteutta tehokkaasti

Jopa 70-80% kaikesta hydraulijärjestelmien ja vaihteistojen vedestä tulee tankin kautta. Huohotin ehkäisee tehokkaasti järjestelmän vaurioita.

Filterteknikillä on laaja valikoima korkealaatuisia huohotinsuodattimia, mm. merkeiltä RMF Des-Case, Filtration Group, MP Filtri ja Argo-Hytos.


Valitse Filterteknik, kun sinulla on jatkuva tarve erilaisia suodattimia. Filterteknik on luotettu ja pitkäaikainen kumppani, joka toimittaa  suodattimet niin rakennusalalle, kuljetusalalle, maatalouteen, teollisuuteen, merenkulun tarpeisiin kuin öljy- ja kaasuteollisuuteen. Meillä on Pohjoismaiden laajin valikoima, varastostamme löytyy jopa 12 000 tuotenimikettä. Löydät siis varmasti oikeat suodattimet ja muut tarvikkeet!

Oletko uusi asiakas? Täytä tämä lomake ja olemme sinuun yhteydessä pikapuoliin. Vanhat asiakkaamme pääsevät hyödyntämään kiiteltyä LFS-verkkokauppaamme, ja tilaamaan juuri silloin, kun se itselle parhaiten sopii.