Valitse Filterteknik, helposti ja turvallisesti

Henkilön toimenpiteet suodattimet

Puhelinnumero: 09 751 54 500
Sähköposti: [email protected]

Tuntuuko suodattimien valinta joskus hankalalta? Tiedämme, että on vaikeaa pitää huolta mitä suodattimia tarvitaan koneisiin. Yhdeltä toimittajalta saat nyt kaiken. Suodattimien tulee myös olla turvallisia ja helppoja käyttää.

Haluaisitteko tehdä arjestasi helpompaa ja käyttää yhtä toimittajaa kaikille suodattimille? Silloin olemme oikea kumppani. Filterteknik voi olla päätoimittajanne suodattimissa. Se tarkoittaa, että voitte ostaa suodattimia useille eri moottorimerkeille ja teollisille sovelluksille yhdestä paikasta. Säästätte sekä aikaa että rahaa – erityisesti jos teillä on iso konekanta tai useita eri laitoksia.

Kumppanina voitte tuntea olonne turvalliseksi, että saatte oikeat suodattimet oikeaan aikaan, myös epävakaisina aikoina.

Miksi pitäisi valita Filterteknik?

Alla on lueteltu joitain kohtia, jotka perustuvat asiakkaidemme antamiin palautteisiin. Toivomme, että ne ovat hyödyllisiä päätöksenteossa, kun valitsette yhden toimittajan.

HALUATKO ALOITTAA YHTEISTYÖN KANSSAMME?
Täytä tämä lomake ja olemme sinuun yhteydessä pikapuoliin.

Turvallista ja helppoa olla asiakas

Voitte luottaa siihen, että toimitamme oikeat suodattimet koneeseenne tai sovellukseenne. Kun teillä on tarve tai ongelma, asiakaspalvelumme, teknikkomme ja myyntitiimimme ovat valmiina auttamaan löytämään oikean suodatinratkaisun. Meidän kanssamme on turvallista ja helppoa tehdä yhteistyötä. Olemme työskennelleet ainoastaan suodattimien parissa alusta alkaen, eli vuodesta 1986 lähtien – osaamme suodattimet.

Kaksi henkilöä mittaa suodatinta.

Oikea suodatin oikeaan aikaan

Monet ovat yllättyneitä siitä, kuinka monia erilaisia suodattimia voimme toimittaa. Asiakkaanamme saatte pääsyn varastostamme, jossa on yli 5000 erilaista suodatinta. Olipa tarpeenne suodattimia rakennusalan, kuljetuksen, teollisuuden tai energian tarpeisiin, voitte kääntyä puoleemme.

Löydettyämme oikean suodattimen, on myös tärkeää, että saatte sen oikeaan aikaan. Yksi tärkeimmistä tavoitteistamme on, että asiakkaanamme saatte tuotteenne silloin kun niitä tarvitsette, olipa kyse sitten epävakaisista ajoista tai ei. Palvelutasomme on keskimäärin yli 90% – eli toimitamme suodattimen silloin kun asiakkaamme sen haluaa. Seuraamme tätä avainlukua jatkuvasti ja voitte saada lisätietoa palvelutasostamme teidän toimituksistanne.

Suuri varasto takaa oikeat suodattimet oikeaan aikaan.

Laadukkaat suodattimet arvokkaille laitteille

Olette investoineet paljon rahaa laitteisiinne. Miksi tingata suodattimien laadusta? Tiedämme, että tarvitsette parasta. Meiltä saatte alkuperäistä vastaavan laadun suodattimia. Tuomme maahan suodattimia, jotka valmistetaan samoilla suodattimien toimittajilla kuin suuret moottori- ja laitevalmistajat.

Mikäli työskentelet huolto- tai kunnossapitotehtävissä, saatat tuntea tuotemerkkejä kuten Fleetguard, Filtration Group (aiemmin MAHLE), Lekang, Separ, MANN Filter, Argo-Hytos, MP Filtri, Rexroth, Hengst tai Parker.

Takuu ostamillesi suodattimille

Voimme vakuuttaa, että suodattimemme ovat korkealaatuisia. Kaikki meiltä ostamanne suodattimet kuuluvat Filterteknik takuun piiriin. Jos tuote aiheuttaa vahinkoa laitteistollenne, olemme vastuussa omaisuuden korjaamisesta tai korvaamisesta sekä kyseisen suodattimen korvaamisesta.

Säästä aikaa ja rahaa hallinnan avulla

Jo se, että voitte vähentää toimittajien määrää, on monelle suuri säästö. Se vapauttaa aikaa, joka voidaan käyttää tehokkaammin. Usein on myös taloudellisempaa kerätä ostot yhden toimittajan kautta.

Mutta tiedättekö täsmällisesti, mitä suodattimia tarvitsette ja käytätte? Kokemuksemme perusteella tiedämme, että monilla ei ole täydellistä hallintaa suodatinvaatimustensa suhteen. Jos olette asiakkaamme, autamme määrittämään suodatinvaatimuksenne. Tällä tavalla voimme tunnistaa tarvitsemanne suodattimet, nähdä missä voimme tehostaa suodatusta ja varmistaa, että saatte oikeat suodattimet.

Turvallista ja helppoa suodattimien kartoituksella.

Helpompi työpäivä

Mikäli koet suodattimien käytön hieman monimutkaiseksi, et ole yksin. Olemme kehittäneet asiakasportaalin yhdessä asiakkaidemme kanssa. LFS-asiakasportaali antaa sinulle pääsyn suodattimien ja laitteiden numerohakuun. Voit myös luoda oman konekannan, jotta saat yleiskuvan yrityksenne suodatinvaatimuksista. Tämä tekee suodattimien käytöstä turvallista ja helppoa kaikille, jotka työskentelevät huollon ja kunnossapidon parissa, sekä varastonhallinnan ja tilausten kanssa. LFS:llä on myös verkkokauppa, jotta voit tilata suodattimia silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

LFS tekee sen turvalliseksi ja helpoksi.

Kestävä kehitys

Suodattimet ovat tuote, joka lisää koneiden käyttöaikaa, puhdistaa nesteitä ja estää tarpeettomat seisokit. Filterteknik työskentelee myös kestävän kehityksen puolesta monin tavoin.

Olemme ISO 9001:2015 (laatu) ja 14001:2015 (ympäristö) -sertifioituja. Lisäksi noudatamme Indutraden Code of Conductia, ja raportoimme ympäristöä koskevasta kulutuksestamme. Voit lukea lisää siitä, kuinka työskentelemme kestävän kehityksen puolesta täällä.

Haluatko helppoa ja turvallista? Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin. Haluamme tietää lisää sinusta ja liiketoiminnastasi.


Select your files