Öljykylpypuhdistin

POH50 ja POAH20 - Machines

Suojaa moottori haastavissa olosuhteissa - Vaihda ilmansuodattimet harvemmin ja säästät kustannuksissa!

Ilmansuodatinjärjestelmä esisyklonilla, öljykylvyllä ja ilmansuodatttimilla – vähentää murskaus- ja lajittelulaitoksien kulutusta

Tunnettu ongelma murskaimissa ja muissa läheisyydessä olevissa koneissa, kuten lajittelulaitokset, ovat ilmansuodattimet. Suuri pölykuorma johtaa siihen, että suodattimia pitää vaihtaa usein jotta moottoreiden käyttöikään ei tulisi negatiivista vaikutusta. Konevalmistajien ilmansuodattimet ovat usein alamittaisia eikä niitä ole mukautettu pölykuormitukseen. Ratkaisu on asentaa 3-vaiheinen ilmansuodatinjärjestelmä esisyklonilla, öljykylvyllä ja ilmansuodattimilla.

Filterteknik tarjoaa täydellisen ratkaisun, jossa ilman suodatus tapahtuu kahdessa vaiheessa ennen koneen ilmansuodattimia. Tätä ratkaisua on saatavana kahtena eri kokona, joissa suurempi yksikkö pystyy äsittelemään ilmaa 30-50 m³/ min.

Tuotteet koostuvat kahdesta eri esivalmistetusta lmansuodatinjärjestelmästä, joiden kapasiteetti on 25-50 m3/min. POH50 ilmansuodattimen kotelo on AH19473 tai AH19076. POAH20 toimitetaan Optiair-ilmansuodatinkotelon kanssa, tuotenro AH19481.

  • Pienentää polttoainekulutuksen
  • Estää moottorin turhaa kulumista
  • Mahdollistaa pidempiä huoltovälejä
  • Esikokoonpantu asennuksen helpottamiseksi
  • Mahdollistaa häiriöttömän ja vakaan moottorin toiminnan

POH50 asennettuna Logotrack murskaimessa.

Säästä kustannuksissa

KUSTANNUS ÖLJYKYLPYPUHDISTIMELLA
1400 EUR

KUSTANNUS ILMAN ÖLJYKYLPYPUHDISTIMELLA
5000 EUR

Käyttöalueet: Murskaus- ja lajittelulaitokset

Lue lisää liitteestä ja ota meihin yhteyttä, autamme sinua löytämään oikeat suodatinratkaisut.

Select your files