Mukavaa kesää!

Summer Picture

Lopultakin alamme palata normaalimpiin aikoihin. Olemme kiitollisia, että pääsemme vihdoin vierailemaan teidän asiakkaiden luona. Se on tärkeä aktiviteetti monien tiedustelujen ja suodatinkyselyiden lisäksi. Kiitämme luottamuksesta ja inspiraatiosta jonka annatte meille! 

Haluamme toivottaa sinulle oikein mukavaa kesää! Olemme tietysti täällä joka päivä auttamassa oikeiden suodatinratkaisujen kanssa.

Arkipäivät, 08.00 – 16.00

Odottaako kesäseisakki ja huolto raskaan suodattimen kanssa? 

Ajattele työympäristöä ja käytä apuvaljaita suodattimia vaihtaessasi. Valjaat suojaavat henkilökuntaa ja materiaaleja – parannetun ergonomian ansiosta vältät työtapaturmat. Tuote sopii useisiin suodatintyyppeihin ja asennetaan ilman työkaluja. Saat nopeamman ja turvallisemman suodatinelementtien vaihdon. 

Artikkelinumero: 72459661 

Valitse Filterteknik, kun sinulla on jatkuva tarve erilaisia suodattimia. Filterteknik on luotettu ja pitkäaikainen kumppani, joka toimittaa  suodattimet niin rakennusalalle, kuljetusalalle, maatalouteen, teollisuuteen, merenkulun tarpeisiin kuin öljy- ja kaasuteollisuuteen. Meillä on Pohjoismaiden laajin valikoima, varastostamme löytyy jopa 12 000 tuotenimikettä. Löydät siis varmasti oikeat suodattimet ja muut tarvikkeet!

Oletko uusi asiakas? Täytä tämä lomake ja olemme sinuun yhteydessä pikapuoliin. Vanhat asiakkaamme pääsevät hyödyntämään kiiteltyä LFS-verkkokauppaamme, ja tilaamaan juuri silloin, kun se itselle parhaiten sopii.