Indutrade konserniin kuuluva Filterteknik laajentaa Suomeen

Filterteknik Suomi Oy on vakiinnuttamassa asemansa Suomessa ja haluaa nyt auttaa asiakkaitaan Suomessa löytämään oikeat suodatinratkaisut oikeisiin sovelluksiin riippumatta siitä, koskeeko se polttoaineen, hydrauliikan, prosessien, ilman, paineilman tai pölyn suodatusta.

Pohjoismaisilla markkinoilla Filterteknik on päättänyt laajentua myös Suomeen, turvatakseen asiakkaidensa varman ja mutkattoman toiminnan. Filterteknik Suomi Oy on osa Lekang Groupia, joka tarjoaa jo tänään korkealaatuisia suodatinratkaisuja asiakkailleen Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Yli 50 vuoden kokemuksella suodatinratkaisuista sekä teollisuus- että koneurakointialoilla yrityksessä on paljon tietoa siitä, mitä asiakkaat tarvitsee toiminnan varmistamiseksi sekä kestävän kannattavuuden saavuttamiseksi.

”Tämä on osa kasvustrategiaa, mutta myös vaatimus asiakkailtamme, jotka työskentelevät tänään rajojen yli”, toteaa Lekang-konsernin toimitusjohtaja Per-Arne Forsman.

Filterteknik:in tavoitteena on olla ensimmäinen vaihtoehto asiakkaille, jotka haluavat turvallisia ja helppoja suodatinratkaisuja. Myyntipäällikkö Fredrik Wirbergh vastaa FIlterteknik Suomen toiminnoista.

”Odotan innolla tätä kehitystä ja on kunnia saada olla mukana alusta alkaen. Näen, että voimme kasvaa isoksi ja merkittäväksi toimijaksi myös Suomen markkinoilla. Filterteknik Suomi Oy: llä on laajin suodatinvalikoima markkinoilla. Voimme auttaa asiakkaita erilaisilla suodatinratkaisuilla riippumatta siitä, millä toimialalla he työskentelevät, sanoo Fredrik Wirbergh.”

Filterteknik Suomi Oy on osa Lekang Groupia, joka koostuu myös Filterteknik Sverige AB:sta ja Filterteknik Danmark A/S:sta sekä LekangFilter A/S Norjassa. LekangGroup koostuu yli 70 työntekijästä ja sillä on yli 50 vuoden kokemus suodatuksesta polttoaineessa, hydrauliikassa, prosesseissa, ilmanvaihdossa, paineilmassa, pölynpoistossa. Lekang Groupin omistaa Indutrade, joka on kansainvälinen teknologia- ja teollisuuskonserni, johon kuuluu nykyään yli 200 yritystä ympäri maailmaa. 

Yhteystiedot:

Fredrik Wirbergh, Filterteknik Suomi Oy

s-posti: [email protected]

puh: 040 504 5950

myyntipalvelu: 09-751 54 500 tai [email protected]