Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta

Haluamme aloittaa kiittämällä yhteistyöstä vuoden 2023 aikana ja siitä, että olette valinneet meidät toimittajaksenne. Vuoden aikana olemme kohdanneet monia päteviä ihmisiä eri toimialoilla, jotka kaikki tuovat mukanaan uusia tarpeita ja vaatimuksia. Kestävyystavoitteiden saavuttamiseksi meidän kaikkien on oltava valmiita kehittymään ja muuttumaan. Paremmalla vuoropuhelulla ja tiiviimmällä kumppanuudella voimme yhdessä löytää hyviä ratkaisuja, ja arvostamme aina näkemyksiänne ja mielipiteitänne.

Tehokas tuotanto ja korkeampi käyttövarmuus

Tehokas tuotanto vaatii lisääntynyttä käyttövarmuutta koneissa ja laitteissa. Korkeiden kustannusten aikoina monet päättävät pitää koneensa hieman pidempään, ja yhä useammat hoitavat huollon itse. Autamme mielellämme suodattimien kartoituksessa ja annamme vinkkejä huoltoon.

Oikeilla suodatinratkaisuilla saat kestävämmän tuotannon, sekä ympäristön että kannattavuuden kannalta. Hydraulijärjestelmässä voiteluaine on tärkein komponentti. Jos se on saastunut hiukkasista ja vedestä, järjestelmä ja komponentit vaurioituvat, ja seisokkien riski kasvaa. Toinen tärkeä yksityiskohta kestävyyden lisäämiseksi on se, että vain voiteluaineiden tuotanto ja hävittäminen aiheuttavat CO2-päästöjä noin 1,5 kg CO2 litraa öljyä kohden*. Oikealla huollolla ja lämpötilalla mineraaliöljy voi kestää jopa 20 vuotta**.

Vuoden aikana olemme myös nähneet suuren kasvun uusien käyttäjien määrässä LFS-asiakasportaalissamme. Portaalin avulla voitte helposti löytää ristiinviitteitä, etsiä kaikki suodattimet moottoriin tai koneeseen ja tilata suodattimet, kun se sopii teille. Monet asiakkaat korostavat, että LFS:n suurin etu on ajan säästäminen heidän toiminnassaan.

Kiitos vielä kerran tästä vuodesta. Odotamme innolla jatkuvaa yhteistyötämme ja uusien korkeuksien saavuttamista yhdessä vuonna 2024. Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta toivotamme teille kaikille!

*Machinery Lubrication **Fuchs

Aukioloajat

Olemme avoinna välipäivinä, mutta henkilökuntaa on vähemmän kuin tavallisesti varastossa ja asiakaspalvelussa. Joten jättäkää tilauksenne hyvissä ajoin joulun ja uudenvuoden aikana.

22.12. klo 08.00-16.00
25.-26.12 – suljettu
27.–29.12. klo 08.00–16.00
1.1 – suljettu
2.-5.1 klo 08.00-16.00