Fleetguard Statguard FF 5897 suodatin polttoaine- ja farmarisäiliöille täyttää 12/9/6 ISO 4406 -puhtausvaatimukset Common Rail -moottoreille

Dieselpolttoainesuodatin FF 5897 polttoaine- ja farmarisäiliöön

Puhdas polttoaine kaikilla tasoilla on avain kestävyyteen nykyaikaisissa koneissa, joissa on yhteispaineruiskutusmoottorit. Filterteknik tarjoaa polttoaine- ja farmarisäiliöille dieselsuodattimen FF 5897, joka varmistaa puhdasta polttoainetta 12/9/6 ISO 4406 -standardin vaatimuksiin dieselin puhtaudelle.

Dieselpolttoainesuodatin FF 5897 – Fleetguard StatGuard varmistaa epäpuhtauksien suodattamisen jo säiliössä olevasta polttoaineesta. Suodatin varmistaa puhtaan polttoaineen säiliöstä ennen kuin sitä tankataan sitä koneeseen. Käyttämällä FF 5897 suodatinta säästytään mahdollisista vaurioista moottorin osissa, estetään suunnittelemattomat huollot ja parannetaan polttoainetaloutta pienempien kulumisien ansiosta pumpussa ja suuttimissa.

Ainoastaan 43% maailman dieselpolttoaineesta täyttää  yhteispaineruiskutusmottorien puhtausvaatimukset, mikä on nykyään 12/9/6 suhteessa ISO 4406:een. Epäpuhtaudet aiheuttavat 75 – 85% järjestelmän komponenttien virheistä. Biodieselin avulla polttoaine on erityisen herkkä veden tunkeutumiselle ja huonoille talviominaisuuksille.

Nykypäivän edistykselliset laitteet, kuten korkeamman ruiskutuspaineen omaavat dieselmoottorit, edellyttävät korkeampaa puhtaustasoa kuin koskaan ennen. Jotta itse moottorissa olevat suodattimet täyttävät tämän päivän puhtausvaatimukset, polttoaine- ja farmarisäiliön suodattimen on pystyttävä suodattamaan riittävän suuri määrä vettä ja hiukkasia.

Yhteispaineruiskutusmoottorien valmistajien puhtausaste on ISO 12/9/6 mukainen, kun taas polttoaine- ja farmarisäiliöiden tyypilliset vaatimukset ovat ISO 22/20/16 mukaisia.

Yhteispaineruiskutusjärjestelmien tyypilliset viat:

  • Polttoainesuodatuksen puute
  • Vettä polttoainejärjestelmässä
  • Hiukkasia polttoainejärjestelmässä

Mitä erityistä on StatGuard™ -suodattimessa?

Sähköstaattinen purkaus (ESD) tapahtuu, kun dieselpolttoaine kulkee suodatinmateriaalin läpi suurilla virtausnopeuksilla. StatGuard™ vähentää antistaattisuutta suodatinmateriaalin ja suodattimen toiminnan avulla.

  • Pidennetty suodattimen käyttöikä – Superior Filter Life
  • Parempi pölynpitokyky verrattuna kilpailijoihin
  • Pienempi staattisen sähkön kertyminen nopeudella 246 l / min verrattuna kilpailijoihin – mikä vähentää suodatinmateriaalien vaurioita

Ota meihin yhteyttä, autamme sinua löytämään oikeat suodatinratkaisut.

Select your files