Puhtaat öljyt takaavat toimivuuden

Saadakseen puhtausluokan alas, Mälarenergin olemassa olevat suodattimet eivät riittäneet. RMF/Des-Casen offline-yksiköiden avulla öljystä tulee puhdasta ja varmistetaan laitoksen toimivuus.

Suoritettuaan yli 1000 partikkelianalyysiä Mälarenergi katsoo, että RMF/Des-Casen offline-yksiköiden ratkaisu tarjoaa parhaan vastineen rahalle. Se mahdollistaa öljyn tehokkaan puhdistuksen ja suodattimien vaihdon helposti ja nopeasti. Yksiköt ovat suhteellisen kevyitä ja sopivat mobiiliin puhdistukseen, mikä on hyvä tapa useimpiin sovelluksiin.

Aiemmin Mälarenergillä oli aikataulutettuja öljynvaihtoja, mutta se on siirtynyt kuntopohjaiseen huoltoon kaikessa hydrauliikassa. He seuraavat tilannetta partikkelianalyyseillä ja suodattavat öljyä tarvittaessa, sekä lähettävät sen laboratorioon muun muassa varmistaakseen, että kaikki on kunnossa ja nähdäkseen, mitä partikkeleita, lisäaineita ja mpc-arvoja siinä on.

Säästää rahaa ja aikaa

Tämä säästää monia kuutiometrejä öljyä vuosittain, samalla kun säästetään aikaa, koska ei tarvitse noudattaa aikataulutettuja öljynvaihtoja. He saavat vähemmän tarpeettomia käyttökatkoja ja tuhoamiskustannuksia samalla kun säästävät ympäristöä. Mutta todelliset säästöt löytyvät pidemmällä aikavälillä, koska koko kohteen elinikä pitenee, kun sen ei tarvitse käsitellä suurta määrää partikkeleita. Nykyään partikkelien arvo on hyvin alhainen raja-arvojen alapuolella lähes kaikissa kohteissa.

Olemme valinneet Filterteknikin toimittajaksi, koska heillä on laaja valikoima, jota tarvitsemme päivittäisessä toiminnassamme, sanoo tribologi Tom Jansson. Heillä on myös kilpailukykyiset hinnat ja suuri asiantuntemus tuotteista.

Haluatko sinäkin siirtyä aikataulutetuista öljynvaihdoista kestävämpään vaihtoehtoon, kuntopohjaiseen öljynvaihtoihin? Haluaisimme kuulla lisää sinusta ja toiminnastasi, ota yhteyttä!