Fleetguard suodattimet

Fleetguard suodattimia

Fleetguard suodattimia ja jäähdytysnesteitä valmistaa Cummins Filtration

Fleetguard suodattimia ja jäähdytysnesteitä valmistaa Cummins Filtration, jonka omistajana on moottorivalmistaja Cummins Inc. Filterteknik on Fleetguard suodattimien ja jäähdytysnesteiden pääjakelija Pohjoismaissa ja myös Suomessa.

Cummins Filtration valmistaa Fleetguard suodattimia ja jäähdytysnesteitä dieselmoottoreille, generaattoreille ja kaasumoottoreille, tuotteet soveltuvat kaikille moottorimerkkeille muun muassa maarakennusalalla, liikenteessä, maataloudessa, energia-alalla, merenkulussa ja meriteollisuudessa.

Fleetguard suodattimet ja jäähdytysnesteet – markkinoiden paras takuu

Edistyksellinen muotoilu ja korkealaatuiset Fleetguard suodattimet ja jäähdytysnesteet tarjoavat optimaalisen suojan moottoriin. Kaikki Fleetguard-tuotteet on suunniteltu vastaamaan tai ylittämään alkupertäismäärityksiä (OEM) ja varmistamaan moottoreiden ja muiden järjestelmien maksimaalinen käyttöikä. Kun ostat Fleetguard-suodattimen tai jäähdytysnesteen, sinulle taataan myös markkinoiden paras takuu. 

Voit keskittää kaikki suodatinhankinnat turvallisesti Filterteknikille vaikka konepuistosi koostuu eri merkeistä tai moottoreista.

Fleetguard vertailutaulukot

Hae suodatinumerolla