LFS-video näyttää helpoimman tavan löytää oikea suodatin!

LFS

LFS-videolla näet tulevaisuuden verkkosovelluksen, josta löydät suodatinnumerot, koneiden tiedot ja verkkokaupan. LFS helpottaa työpäivääsi ja antaa sinun keskittyä ydintoimintaasi.

Milloinkaan ei ole ollut helpompaa löytää oikea suodatin oikeaan koneeseen. Työskentelitpä myyjänä, konepäällikkönä, huoltopäällikkönä tai sisäänostajana voit helposti tilata suodattimia verkkokaupasta mihin vuorokaudenaikaan tahansa.  LFS-sovelluksessa on turvallista ja helppoa navigoida ja sitä kautta on lyhyt matka asiakaspalveluun ja tekniseen tukeen.

Verkkosovellus on erinomainen työväline sinulle, joka käytät suodattimia koneurakoinnissa, kuljetuksessa, maataloudessa, teollisuudessa, energiateollisuudessa, vuokrauksessa tai öljy- ja kaasualalla.

Mitä eri aloilla toimivat asiakkaat sanovat LFS-järjestelmästä:

”Kaikkien aggregaattien tietojen vienti LFS-järjestelmään on helpottanut työtämme valtavasti, konsepti on erinomainen.”

”LFS-järjestelmästä löydän kaikki tarvitsemani suodattimet”

”Kun koneidemme tiedot ovat ajan tasalla LFS-järjestelmässä saan todella hyvän kokonaiskuvan siitä, mitä suodattimia meillä on käytössä”

”LFS on erittäin hyödyllinen työkalu, joka helpottaa arkea”

”LFS on helpottanut suodatinten ylläpitoa paljon ja meillä on asiat paremmin hallinnassa”

Lekang Group – oma suodatinjärjestelmä ensimmäisenä Pohjoismaissa

LFS on Lekang Groupin eri aloilla toimivia asiakkaitamme varten ja yhteistyössä heidän kanssaan kehittämä järjestelmä. Lekang Groupin muodostavat Lekang Filter Norjassa ja Filterteknik Ruotsissa, Tanskassa ja Suomessa. Vuonna 1980 kehitimme Pohjoismaiden ensimmäisen suodatinjärjestelmän helpottaaksemme asiakkaidemme arkipäivän työtä. Me olemme se alkuperäinen, ja koska meillä on kaikki tieto kerättynä yhteen paikkaan, olemme asiakkaidemme suodatinasiantuntija.