Suodatinkotelo veden, kemikaalien ja kaasujen suodatukseen

Prosessinesteiden suodatinkotelot

3M ja Amazon Filtersin suodatinkotelot suodattavat prosessinesteet tehokkaasti. Valikoimastamme löytyy omansa niin pusseille, suodatinelementeille eli suodatinpatruunoille kuin karkeasiivilöille. Kotelot ovat  NORSOK-, BS- ja API- standardien mukaisia ja niitä löytyy öljylle sekä kaasulle. Toimitamme suojakotelot FDA:n, USP:n ja EC Foodin standardien mukaisina myös elintarviketeollisuudelle.

Standardien mukaiset prosessisuodatinkotelot

Filtration Groupin prosessisuodatinkotelot ovat tehokkaita automaattisuodattimia veden, kemikaalien ja kaasujen suodatukseen NORSOK:n, BS:n ja API:n standardien mukaisina.

Sarjat:

  • Suodatinkotelo 1 suodatinpatruunalla
  • Suodatinkotelo 3-40 suodatinpatruunalla
  • Suodatinkotelo 1–12 suodatinpatruunalla elintarvike- ja farmakologiateollisuudelle
  • Suodatinkotelo 1–6 suodatinpussilla
  • Suodatinpanokset: patruunat, pussit tai karkeasiivilät
  • Materiaalit NORSOK:n, BS:n ja API:n mukaan öljy- ja kaasuteollisuudelle sekä FDA:n, USP:n ja EC Foodin mukaisina elintarviketeollisuudelle

Rakennamme mielellämme tarpeisiisi sopivan ratkaisun!


Valitse Filterteknik, kun sinulla on jatkuva tarve erilaisia suodattimia. Filterteknik on luotettu ja pitkäaikainen kumppani, joka toimittaa  suodattimet niin rakennusalalle, kuljetusalalle, maatalouteen, teollisuuteen, merenkulun tarpeisiin kuin öljy- ja kaasuteollisuuteen. Meillä on Pohjoismaiden laajin valikoima, varastostamme löytyy jopa 12 000 tuotenimikettä. Löydät siis varmasti oikeat suodattimet ja muut tarvikkeet!

Oletko uusi asiakas? Täytä tämä lomake ja olemme sinuun yhteydessä pikapuoliin. Vanhat asiakkaamme pääsevät hyödyntämään kiiteltyä LFS-verkkokauppaamme, ja tilaamaan juuri silloin, kun se itselle parhaiten sopii.