Öljynsuodattimet

LF14000NN

Dieselmoottoreiden öljynsuodattimet

Dieselmoottorin kuluminen on suorassa suhteessa moottoriöljyn puhtauteen. Jotta pienhiukkaset eivät pääse vahingoittamaan moottorin osia, tulee käyttää oikeaa suodatinta oikeassa koneessa ja noudattaa huoltovälejä.

Jotta öljynsuodatin toimisi optimaalisesti, sen eri ominaisuuksien on täytettävä moottorin valmistajan vaatimukset. Suodattimessa ei saa olla sisäistä vuotoa, sen on kestettävä täyttä öljynpainetta vahingoittumatta ja sen puhdistuskyvyn on oltava riittävä. Vaativissa olosuhteissa käytettävät koneet tarvitsevat usein paremmat suodattimet. Siten koneet pysyvät käyttövarmoina ja kestävät kauemmin. Työntekijöillämme on pitkä kokemus ja he osaavat neuvoa näissä kysymyksissä.

Erilaisia öljynsuodatuksen muotoja:

  • Täysvirtaussuodatus
  • Ohisuodatus
  • Täysvirtaus- ja ohisuodatuksen yhdistelmä
  • Linkous

Fleetguard-öljynsuodatin pidentää huoltovälejä

Fleetguardin suodattimilla on markkinoiden paras takuu. Toimitamme Fleetguardin alkuperäisiä laatusuodattimia ja ES (Extended Service)-öljynsuodattimia. Ne suojaavat moottorin osia paremmin ja pidentävät huoltovälejä ja moottorin elinikää. Fleetguard ES-öljynsuodattimissa on käytetty Stratapore-väliainetta. Fleetguardin uusimman sukupolven suodattimissa on käytetty ainutlaatuista NanoNet-väliainetta ja ne ovat ainoita suodattimia, jotka vähentävät moottorin värinästä johtuvaa pienhiukkasten läpivirtausta.

MANN-öljynsuodattimet tunnetaan niiden korkeasta laadusta

MANN FILTER tunnetaan korkeasta laadustaan ja toimittaa suodattimia alkuperäisvalmistajille. Jälkimarkkinasuodattimet ovat tietenkin yhtä laadukkaita.

MANN + HUMMEL keskipakosuodatin voiteluöljylle

Toimitamme MANN + HUMMELin tunnettuun FM-sarjaan kuuluvia voiteluöljyn keskipakosuodatinkoteloita. Ohivirtaussuodatin puhdistaan öljyn tuottamalla keskipakoisvoiman, joka vastaa 2000-kertaista painovoimaa.