Öljynsuodatin ehkäisee dieselmoottorin kulumista

LF14000NN

Dieselmoottoreiden öljynsuodattimet

Öljynsuodatin suodattaa moottoriöljystä epäpuhtauksia ja pienhiukkasia pois ja parantaa siten moottoriöljyn laatua. Dieselmoottorin kuluminen on suorassa suhteessa moottoriöljyn puhtauteen, sillä moottoriöljyssä piileskelevät epäpuhtaudet kuluttavat moottoria siihen osuessaan. Jotta pienhiukkaset eivät pääse vahingoittamaan moottorin osia, tulee käyttää oikeaa suodatinta oikeassa koneessa ja noudattaa huoltovälejä.

Öljynsuodatin

  • Suojaa moottorin eri osia
  • Pidentää huoltoväliä
  • Pidentää moottorin ja koneen käyttöikää

Öljynsuodatin voi toimia monella eri tavalla

Öljynsuodatuksen muotoja on monia, joista tavallisimmat ovat täysvirtasuodatus, bypass-suodatus tai näiden yhdistelmä. Myös sentrifugointi on öljynsuodatuksen menetelmä.

Käyttötapa vaikuttaa öljysuodattimen ominaisuuksiin

Jotta öljynsuodatin toimisi optimaalisesti, sen eri ominaisuuksien on täytettävä moottorin valmistajan vaatimukset. Suodattimessa ei saa olla sisäistä vuotoa, sen on kestettävä täyttä öljynpainetta vahingoittumatta ja sen puhdistuskyvyn on oltava riittävä. Vaativissa olosuhteissa käytettävät koneet tarvitsevat usein paremmat suodattimet. Siten koneet pysyvät käyttövarmoina ja kestävät kauemmin. Filterteknikin työntekijöillä on pitkä kokemus ja he osaavat neuvoa näissä kysymyksissä.

Fleetguard-öljynsuodatin pidentää huoltovälejä

Fleetguardin suodattimilla on markkinoiden paras takuu. Toimitamme Fleetguardin alkuperäisiä laatusuodattimia ja ES (Extended Service)-öljynsuodattimia. Ne suojaavat moottorin osia paremmin ja pidentävät huoltovälejä ja moottorin elinikää. Fleetguard ES-öljynsuodattimissa on käytetään Stratapore-väliainetta. Fleetguardin uusimman sukupolven suodattimissa on käytetty ainutlaatuista NanoNet -väliainetta ja ne ovat ainoita suodattimia, jotka vähentävät moottorin värinästä johtuvaa pienhiukkasten läpivirtausta.

MANN-öljynsuodattimet tunnetaan niiden korkeasta laadusta

MANN FILTER tunnetaan korkeasta laadustaan. Toimitamme MANN + HUMMELin tunnettuun FM-sarjaan kuuluvia voiteluöljyn keskipakosuodatinkoteloita. Ohivirtaussuodatin puhdistaan öljyn tuottamalla keskipakoisvoiman, joka vastaa 2000-kertaista painovoimaa.


Valitse Filterteknik, kun sinulla on jatkuva tarve erilaisia suodattimia. Filterteknik on luotettu ja pitkäaikainen kumppani, joka toimittaa  suodattimet niin rakennusalalle, kuljetusalalle, maatalouteen, teollisuuteen, merenkulun tarpeisiin kuin öljy- ja kaasuteollisuuteen. Meillä on Pohjoismaiden laajin valikoima, varastostamme löytyy jopa 12 000 tuotenimikettä. Löydät siis varmasti oikeat suodattimet ja muut tarvikkeet!

Oletko uusi asiakas? Täytä tämä lomake ja olemme sinuun yhteydessä pikapuoliin. Vanhat asiakkaamme pääsevät hyödyntämään kiiteltyä LFS-verkkokauppaamme, ja tilaamaan juuri silloin, kun se itselle parhaiten sopii.