Kampikammion tuuletus suojaa ympäristöä

Dieselmoottorien kampikammion tuuletusjärjestelmän suodattimet – Suodatinelementit ja suodatinpaketit – Täydelliset kampikammion tuuletusjärjestelmät

Kampikammion tuuletus (CCV) -suodatin on suodatinelementti dieselajoneuvojen kampikammioon. Moottorien öljysumu- ja öljypisarapäästöt aiheutuvat kaasuista ja öljystä, jotka vuotavat männänrenkaiden ohi korkeassa paineessa. Se aiheuttaa epäpuhtauksia moottoriin ja ympäristöön. Kampikammion tuuletusjärjestelmät vähentävät epäpuhtauksia ja suojelevat ympäristöä.

Kampikammion tuuletus

  • Vähentää ilman epäpuhtauksia
  • Poistaa öljyhöyryjä
  • Suojelee ympäristöä

Kampikammion tuuletus vähentää epäpuhtauksia

Nykyisissä dieselmoottoreissa on tavallisimmin suljettu kampikammion tuuletusjärjestelmä, jossa kaasut johdetaan takaisin moottorin imusarjaan ja öljy moottorin öljysumppuun. Avoin kampikammion tuuletusjärjestelmä vähentää epäpuhtauksia ennen kuin ilma päästetään ulos ilmakehään.

Moottorien öljysumu- ja öljypisarapäästöt aiheutuvat kaasuista ja öljystä, jotka vuotavat männänrenkaiden ohi korkeassa paineessa. Se aiheuttaa epäpuhtauksia moottoriin ja ympäristöön. Kampikammion tuuletusjärjestelmät vähentävät epäpuhtauksia ja suojelevat ympäristöä.

Nykyisissä dieselmoottoreissa on tavallisimmin suljettu kampikammion tuuletusjärjestelmä, jossa kaasut johdetaan takaisin moottorin imusarjaan ja öljy johdetaan takaisin moottorin sumppuun. Avoin kampikammion tuuletusjärjestelmä vähentää epäpuhtauksia ennen kuin ilma päästetään ulos ilmakehään.

Fleetguardin suodatinkotelot kampikammion tuuletukseen

Fleetguardin CCV on suljettu kampikammion tuuletusjärjestelmä, jonka saostuselementeissä on käytetty Stratapore-väliainetta. Se poistaa tehokkaasti öljyhöyryn ja estää päästöt ilmakehään.

Enviroguard on avoin kampikammion tuuletusjärjestelmä, joka poistaa epäpuhtaudet optimaalisesti ennen kuin ilma päästetään ulos ilmakehään. EcoVent on suljettu kampikammion tuuletusjärjestelmä nopeakäyttöisiin moottoreihin.


Valitse Filterteknik, kun sinulla on jatkuva tarve erilaisia suodattimia. Filterteknik on luotettu ja pitkäaikainen kumppani, joka toimittaa  suodattimet niin rakennusalalle, kuljetusalalle, maatalouteen, teollisuuteen, merenkulun tarpeisiin kuin öljy- ja kaasuteollisuuteen. Meillä on Pohjoismaiden laajin valikoima, varastostamme löytyy jopa 12 000 tuotenimikettä. Löydät siis varmasti oikeat suodattimet ja muut tarvikkeet!

Oletko uusi asiakas? Täytä tämä lomake ja olemme sinuun yhteydessä pikapuoliin. Vanhat asiakkaamme pääsevät hyödyntämään kiiteltyä LFS-verkkokauppaamme, ja tilaamaan juuri silloin, kun se itselle parhaiten sopii.