Kampikammion tuuletus

Dieselmoottorien kampikammion tuuletusjärjestelmän suodattimet – Suodatinelementit ja suodatinpaketit – Täydelliset kampikammion tuuletusjärjestelmät

Moottorien öljysumu- ja öljypisarapäästöt aiheutuvat kaasuista ja öljystä, jotka vuotavat männänrenkaiden ohi korkeassa paineessa. Se aiheuttaa epäpuhtauksia moottoriin ja ympäristöön. Kampikammion tuuletusjärjestelmät vähentävät epäpuhtauksia ja suojelevat ympäristöä.

Nykyisissä dieselmoottoreissa on tavallisimmin suljettu kampikammion tuuletusjärjestelmä, jossa kaasut johdetaan takaisin moottorin imusarjaan ja öljy johdetaan takaisin moottorin sumppuun. Avoin kampikammion tuuletusjärjestelmä vähentää epäpuhtauksia ennen kuin ilma päästetään ulos ilmakehään.

Meillä on laaja valikoima suodatinelementtejä kampikammon tuuletukseen, merkkeinä Fleetgard, MANN FILTER ja Lekang.

Fleetguardin suodatinkotelot kampikammion tuuletukseen

CCV on suljettu kampikammion tuuletusjärjestelmä, jonka saostuselementeissä on käytetty Stratapore-väliainetta. Se poistaa tehokkaasti öljyhöyryn ja estää päästöt ilmakehään.

Enviroguard on avoin kampikammion tuuletusjärjestelmä, joka poistaa epäpuhtaudet optimaalisesti ennen kuin ilma päästetään ulos ilmakehään.

EcoVent on suljettu kampikammion tuuletusjärjestelmä nopeakäyttöisiin moottoreihin.