Moottorin ilmansuodatin raskaan kaluston moottorille

Dieselmoottoreiden ilmansuodattimet – Täydelliset ilmansuodatinkotelot – Ilmansuodatinkoteloa vaativissa ympäristöissä suojaavat esisyklonit

Moottorin ilmansuodatin suojaa moottoria vaativissa ja pölyisissä olosuhteissa. Dieselmoottori tarvitsee yli 40 000 litraa ilmaa minuutissa, ja ilman mukana tuleva pöly sekä muut epäpuhtaudet voivat rasittaa moottoria ja vähentää sen käyttövuosia. Moottoria kannattaa suojata kulumiselta asentamalla moottoriin ilmansuodatin. Moottorin ilmansuodatin on tarkoitettu nykyaikaiselle raskaan kaluston 16 litran dieselmoottorille, jossa on elektroniset suuttimet ja välijäähdytin.

Moottorin ilmansuodatin

  • Suojaa moottorin eri osia kulumiselta
  • Pidentää moottorin käyttöikää

Moottorin ilmansuodatin mitoitetaan tarpeen mukaan

Moottorin ilmansuodatinkotelo mitoitetaan vallitsevien käyttöolosuhteiden mukaan ja suodatinta suojataan käyttämällä esisyklonia ja huoltotarpeen ilmaisinta. Jos tarvitaan tiheämpää huoltoa, suosittelemme moottorin kulumisen vähentämiseksi tehtäviä muutoksia. Suodatinta ei kannata puhdistaa paineilmalla suodattimen läpi puhaltamalla, sillä se pilaa suodattimen.

Filterteknik tarjoaa moottorin ilmansuodattimia erilaisiin tarpeisiin

Toimitamme raskaan kaluston suodatinelementtejä, kertakäyttöisiä suodatinkoteloita, esisykloneja, ilmaisimia ja niihin kuuluvia osia, kuten letkuja ja adaptereita liikuteltaviin sovelluksiin. Myyjillämme on monen vuoden kokemus ilmansuodatinjärjestelmien muutostöistä ja muokkauksesta ja he auttavat sinua löytämään optimaaliset ratkaisut.

Moottorille lisää käyttöikää

Meiltä löytyy sekä Fleetguardin että MANN Filterin sisä- ja ulkosuodatinelementit. Toimitamme Fleetguardin alkuperäisiä laatusuodattimia ja ES (Extended Service)-ilmansuodattimia, joilla on markkinoiden paras takuu. Ne antavat moottorin osille paremman suojan, pidemmät huoltovälit ja moottorille pidemmän käyttöiän. MANN Filter tunnetaan korkeasta laadustaan ja se toimittaa suodattimia alkuperäisvalmistajille.

Fleetguardin sisä- ja ulkosuodatinelementit

Fleetguardin suodattimilla on markkinoiden paras takuu. Toimitamme Fleetguardin alkuperäisiä laatusuodattimia ja ES (Extended Service)-ilmansuodattimia. Ne antavat moottorin osille paremman suojan, pitemmät huoltovälit ja moottorille pitemmän käyttöiän.

MANN Filterin sisä- ja ulkoilmansuodatinelementit

MANN FILTER tunnetaan korkeasta laadustaan ja se toimittaa suodattimia alkuperäisvalmistajille. Jälkimarkkinasuodattimet ovat tietenkin yhtä laadukkaita.

Lataa kuvastomme tästä.


Valitse Filterteknik, kun sinulla on jatkuva tarve erilaisia suodattimia. Filterteknik on luotettu ja pitkäaikainen kumppani, joka toimittaa  suodattimet niin rakennusalalle, kuljetusalalle, maatalouteen, teollisuuteen, merenkulun tarpeisiin kuin öljy- ja kaasuteollisuuteen. Meillä on Pohjoismaiden laajin valikoima, varastostamme löytyy jopa 12 000 tuotenimikettä. Löydät siis varmasti oikeat suodattimet ja muut tarvikkeet!

Oletko uusi asiakas? Täytä tämä lomake ja olemme sinuun yhteydessä pikapuoliin. Vanhat asiakkaamme pääsevät hyödyntämään kiiteltyä LFS-verkkokauppaamme, ja tilaamaan juuri silloin, kun se itselle parhaiten sopii.