Ilmansuodattimet

Dieselmoottoreiden ilmansuodattimet – Täydelliset ilmansuodatinkotelot – Ilmansuodatinkoteloa vaativissa ympäristöissä suojaavat esisyklonit

Nykyaikainen raskaan kaluston 16 litran dieselmoottori, jossa on elektroniset suuttimet ja välijäähdytin, tarvitsee yli 40 000 litraa ilmaa minuutissa. Vaativissa, hyvin pölyisissä ympäristöissä ilmansuodattimelta vaaditaan paljon. Raskaan kaluston koneiden ilmansuodatusjärjestelmät ovat alun perin mitoitettu normaalien käyttöolosuhteiden mukaan. Jos tarvitaan tiheämpää huoltoa, suosittelemme moottorin kulumisen vähentämiseksi tehtäviä muutoksia.

Myyjillämme on monen vuoden kokemus ilmansuodatinjärjestelmien muutostöistä ja muokkauksesta ja he auttavat sinua löytämään optimaaliset ratkaisut. Moni puhdistaa ilmansuodattimet paineilmalla, jota puhalletaan suodattimen läpi. Se pilaa suodattimen. Parempi vaihtoehto on mitoittaa suodatinkotelo vallitsevien käyttöolosuhteiden mukaan ja käyttää esisyklonia ja huoltotarpeen ilmaisinta.

Toimitamme raskaan kaluston suodatinelementtejä, kertakäyttöisiä suodatinkoteloita, esisykloneja, ilmaisimia ja niihin kuuluvia osia, kuten letkuja ja adaptereita liikuteltaviin sovelluksiin. Merkit ovat tunnettuja, kuten Fleetguard ja MANN FILTER.

Fleetguardin sisä- ja ulkosuodatinelementit

Fleetguardin suodattimilla on markkinoiden paras takuu. Toimitamme Fleetguardin alkuperäisiä laatusuodattimia ja ES (Extended Service)-ilmansuodattimia. Ne antavat moottorin osille paremman suojan, pitemmät huoltovälit ja moottorille pitemmän käyttöiän.

MANN Filterin sisä- ja ulkoilmansuodatinelementit

MANN FILTER tunnetaan korkeasta laadustaan ja se toimittaa suodattimia alkuperäisvalmistajille. Jälkimarkkinasuodattimet ovat tietenkin yhtä laadukkaita.

Lataa kuvastomme tästä.