Jarrukuivain eli ilmankuivainsuodatin dieselmoottorien jarrujärjestelmiin

73953

Ilmankuivainsuodattimet dieselmoottorien jarrujärjestelmiin

Ilmankuivainsuodatin jarruihin, tai lyhyesti jarrukuivain on paikallaan, kun estetään paineilmajärjestelmien tärkeiden toimintojen, kuten jarrujärjestelmän jäätyminen. Ilmankuivain tai jarrukuivain käynnistyy kun dieselmoottorin lämpötila laskee alle +5°C. Suodatin poistaa ilmankosteutta tehokkaasti pitäen jarrut toimintakykyisenä.

Ilmakuivainsuodatin moninaisiin moottoreihin

Kuivainsuodattimia eli jarrukuivaimia on monenlaisia. Lekang- ja MANN-ilmankuivainsuodattimet sopivat mm. seuraaviin merkkeihin: DAF, MAN, Mercedes, Volvo, Scania, Solaris, Caterpillar ja JCB.


Valitse Filterteknik, kun sinulla on jatkuva tarve erilaisia suodattimia. Filterteknik on luotettu ja pitkäaikainen kumppani, joka toimittaa  suodattimet niin rakennusalalle, kuljetusalalle, maatalouteen, teollisuuteen, merenkulun tarpeisiin kuin öljy- ja kaasuteollisuuteen. Meillä on Pohjoismaiden laajin valikoima, varastostamme löytyy jopa 12 000 tuotenimikettä. Löydät siis varmasti oikeat suodattimet ja muut tarvikkeet!

Oletko uusi asiakas? Täytä tämä lomake ja olemme sinuun yhteydessä pikapuoliin. Vanhat asiakkaamme pääsevät hyödyntämään kiiteltyä LFS-verkkokauppaamme, ja tilaamaan juuri silloin, kun se itselle parhaiten sopii.