Hydrauliikkasuodatin suojaa dieselmoottoria

HF6177

Dieselmoottorien hydrauliikkasuodattimet – Suodatinelementit ja täydelliset suodatinkotelot

Hydrauliikkasuodatin kerää tehokkaasti hydrauliikkajärjestelmään ajautuvan ja järjestelmässä syntyvän lian. Valikoimastamme löytyy eri kokoisia suodatinkoteloita ja -elementtejä mineraaliöljypohjaisille, synteettisille ja ympäristöä säästäville hydrauliikkanesteille.

Valitse oikea hydrauliikkasuodatin teollisuuteen ja koneurakointiin

Edustamme markkinoiden suurimpia suodatinvalmistajia ja toimitamme alkuperäisiä hydrauliikkasuodattimia teollisuuteen ja koneurakointiin tunnetuilta tavaramerkeiltä kuten Filtration Group (aiemmin MAHLE), Argo-Hytos, Bosch Rexroth, Parker, MP Filtri, Fleetguard, RMF Des Case ja Lekang. Toimitamme myös korvaavia elementtejä, joiden laatu vastaa alkuperäistä.

Meillä on erikokoisia suodatinkoteloita ja suodatinelementtejä, joissa on eri väliaineita ja micron-lukuja – mineraaliöljypohjaisille, synteettisille ja ympäristöä säästäville hydrauliikkanesteille. Nämä hydrauliikkasuodattimet tulee sovittaa niin, että ne keräävät hydrauliikkajärjestelmään tunkeutuvan ja siellä syntyvän lian ja ovat sopivia suhteessa järjestelmän virtaukseen ja viskositeettiin.

Tutustu myös vinkkeihin ja huolto-oppaisiimme, kuten öljynpuhtauskäsikirjaan!


Valitse Filterteknik, kun sinulla on jatkuva tarve erilaisia suodattimia. Filterteknik on luotettu ja pitkäaikainen kumppani, joka toimittaa  suodattimet niin rakennusalalle, kuljetusalalle, maatalouteen, teollisuuteen, merenkulun tarpeisiin kuin öljy- ja kaasuteollisuuteen. Meillä on Pohjoismaiden laajin valikoima, varastostamme löytyy jopa 12 000 tuotenimikettä. Löydät siis varmasti oikeat suodattimet ja muut tarvikkeet!

Oletko uusi asiakas? Täytä tämä lomake ja olemme sinuun yhteydessä pikapuoliin. Vanhat asiakkaamme pääsevät hyödyntämään kiiteltyä LFS-verkkokauppaamme, ja tilaamaan juuri silloin, kun se itselle parhaiten sopii.