Ad-blue suodattimet

59813-KIT

AdBlue Suodatinelementit ja suodatinpaketit – AdBlue suodatinkotelot bulkkitankkeihin

Dieselkoneiden päästövaatimukset ovat tiukat ja monissa koneissa on AdBlue-tankki, joka auttaa puhdistamaan pakokaasuja ja vähentämään päästöjä. AdBlue®on neste, joka koostuu kemiallisesti puhtaasta ureasta ja demineralisoidusta vedestä. Sitä suihkutetaan pakokaasuihin, jossa se muuntaa typpioksidin vaarattomaksi typeksi ja vedeksi.

On tavallista, että AdBlue®-tankkeihin tulee epäpuhtauksia, mikä voi johtaa pumpun ja ruiskusuutinten vahingoittumiseen. AdBlue-tankin ja dieselmoottorin välissä olevalla suodatin poistaa hiukkaset, lian ja kiteytyneen urean ja suojaa moottoria. Likahiukkaset tukkivat imuseulan ja vahingoittavat AdBlue®-pumppua ja suutinta.

Meillä on oikeanlaisia, korkealaatuisia suodattimia, jotka suojaavat dieselmoottoriasi.

Lekang AdBlue-suodatin paketti bulkkitankkehin – 59813-KIT

AdBlue®-tankilla varustetuissa koneessa on tärkeää, ettei tankki koskaan ole tyhjä. Järjestelmän käyttäminen kuivana vahingoittaa komponentteja ja niiden vaihto tai järjestelmän puhdistus voi tulla kalliiksi. Siksi on tärkeää, että AdBlue®-nestettä on aina saatavilla, esimerkiksi bulkkitankissa.

Lekangin omalla AdBlue®-suodatinpaketilla sinun on helppo tankata puhdasta AdBlue®-nestettä bulkkitankista. Suodatinpaketti toimitetaan täydellisenä suodatinkoteloineen, suodatinelementteineen ja letkuliittimineen. Suosittelemme sen asentamista painepuolelle, pumpun ja koneen tankin väliin, ja takaamme, että pienimmätkin hiukkaset suodattuvat pois. Suodatin on rakennettu polypropyleenistä, minkä ansiosta se kestää hyvin korkeita lämpötiloja, polttoaineita, kemikaaleja ja muita syövyttäviä aineita.