Adblue suodatin suojaa moottoria likahiukkasilta

59813-KIT

AdBlue Suodatinelementit ja suodatinpaketit – AdBlue suodatinkotelot bulkkitankkeihin

Adblue suodatin on Adblue-tankin ja dieselmoottorin väliin laitettava suodatin, joka suodattaa hiukkasia, likaa ja kiteytynyttä ureaa. Adblue-suodatin suojaa moottoria likahiukkasilta, jotka tukkivat imuseulan ja vahingoittavan pumppua ja suutinta. Dieselkoneiden päästövaatimukset ovat tiukat ja monissa koneissa on Adblue-tankki, joka auttaa puhdistamaan pakokaasuja ja vähentämään päästöjä. 

Adblue-suodatin:

  • Suojaa moottoria
  • Pidentää moottorin käyttöikää
  • Poistaa kiteytynyttä ureaa ja muita epäpuhtauksia

Adblue suodatin vähentää päästöjä

AdBlue® on neste, joka koostuu kemiallisesti puhtaasta ureasta ja demineralisoidusta vedestä. Sitä suihkutetaan pakokaasuihin, jossa se muuntaa typpioksidin vaarattomaksi typeksi ja vedeksi. Adblue-tankki auttaa puhdistamaan pakokaasuja ja vähentämään päästöjä. Epäpuhtaudet tankissa voivat johtaa pumpun ja ruiskusuutinten vahingoittumiseen.

On tavallista, että AdBlue®-tankkeihin tulee epäpuhtauksia, mikä voi johtaa pumpun ja ruiskusuutinten vahingoittumiseen. AdBlue-tankin ja dieselmoottorin välissä olevalla suodatin poistaa hiukkaset, lian ja kiteytyneen urean ja suojaa moottoria. Likahiukkaset tukkivat imuseulan ja vahingoittavat AdBlue®-pumppua ja suutinta.

Meillä on oikeanlaisia, korkealaatuisia suodattimia, jotka suojaavat dieselmoottoriasi.

Adblue-suodatin voidaan toimittaa bulkkitankkina

Esim. AdBlue -tankilla varustetuissa koneessa on tärkeää, ettei tankki koskaan ole tyhjä. Järjestelmän käyttäminen kuivana vahingoittaa komponentteja ja niiden vaihto tai järjestelmän puhdistus voi tulla kalliiksi. Siksi on tärkeää, että AdBlue -nestettä on aina saatavilla, esimerkiksi bulkkitankissa. Lekangin omalla AdBlue -suodatinpaketilla sinun on helppo tankata puhdasta AdBlue -nestettä bulkkitankista. Suodatinpaketti toimitetaan täydellisenä suodatinkoteloineen, suodatinelementteineen ja letkuliittimineen. Suosittelemme sen asentamista painepuolelle, pumpun ja koneen tankin väliin, ja takaamme, että pienimmätkin hiukkaset suodattuvat pois. Suodatin on rakennettu polypropyleenistä, minkä ansiosta se kestää hyvin korkeita lämpötiloja, polttoaineita, kemikaaleja ja muita syövyttäviä aineita.

59813-KIT_2

Lue lisää AdBluen oikeaoppisesta käytöstä täältä.


Valitse Filterteknik, kun sinulla on jatkuva tarve erilaisia suodattimia. Filterteknik on luotettu ja pitkäaikainen kumppani, joka toimittaa  suodattimet niin rakennusalalle, kuljetusalalle, maatalouteen, teollisuuteen, merenkulun tarpeisiin kuin öljy- ja kaasuteollisuuteen. Meillä on Pohjoismaiden laajin valikoima, varastostamme löytyy jopa 12 000 tuotenimikettä. Löydät siis varmasti oikeat suodattimet ja muut tarvikkeet!

Oletko uusi asiakas? Täytä tämä lomake ja olemme sinuun yhteydessä pikapuoliin. Vanhat asiakkaamme pääsevät hyödyntämään kiiteltyä LFS-verkkokauppaamme, ja tilaamaan juuri silloin, kun se itselle parhaiten sopii.