Öljynerotin erottaa voiteluöljyn ilmasta

2868

Öljynerottimet paineilma- ja tyhjiöjärjestelmiin

Öljynerotin erottaa tehokkaasti voiteluöljyn ja ilman toisistaan kompressori- ja tyhjiöpumppujärjestelmissä. Öljynerotin estää öljyn kulkeutuminen erilaisiin paineilmajärjestelmiin esimerkiksi tehdas- tai konepajaympäristössä.

Öljynerotin paineilma- ja tyhjiöjärjestelmiin

Filterteknikiltä löydät laajan valikoiman öljynerottimia kompressoreihin ja tyhjiöpumppuihin sekä suodatinpanoksisina, että spin-on -tyyppisinä.


Valitse Filterteknik, kun sinulla on jatkuva tarve erilaisia suodattimia. Filterteknik on luotettu ja pitkäaikainen kumppani, joka toimittaa  suodattimet niin rakennusalalle, kuljetusalalle, maatalouteen, teollisuuteen, merenkulun tarpeisiin kuin öljy- ja kaasuteollisuuteen. Meillä on Pohjoismaiden laajin valikoima, varastostamme löytyy jopa 12 000 tuotenimikettä. Löydät siis varmasti oikeat suodattimet ja muut tarvikkeet!

Oletko uusi asiakas? Täytä tämä lomake ja olemme sinuun yhteydessä pikapuoliin. Vanhat asiakkaamme pääsevät hyödyntämään kiiteltyä LFS-verkkokauppaamme, ja tilaamaan juuri silloin, kun se itselle parhaiten sopii.