Ilmankuivain paineilmalle pitää kosteuden poissa

Dryer-Walker

Ilmankuivaimet paineilmalle

Haussa ilmankuivain paineilmalle? Paineilmassa esiintyvä haitallinen kosteus sidotaan ilmankuivaimen adsorptiomateriaaliin. Näin ennaltaehkäistään ja estetään vesihöyryn aiheuttamia keskeytyksiä, konevaurioita ja tuotannonmenetyksiä paineilmajärjestelmissä.

Ilmankuivain paineilmalle – kuivaa ja puhdasta ilmaa kaikille teollisuudenaloille

Filterteknik toimittaa Walker Filtrationin ilmankuivaimia tuottamaan kuivaa ja puhdasta ilmaa kaikille teollisuudenaloille.

  • Kapasiteetti: 7 – 620 Nm³/h  
  • Korkein painekastepiste: -40°C (-70°C  vaihtoehto)  
  • Yksinkertainen kunnossapito.
  • Suodatinelementti irtonaisen granulaatin sijaan.
  • Valmiit huoltosarjat.

Valitse Filterteknik, kun sinulla on jatkuva tarve erilaisia suodattimia. Filterteknik on luotettu ja pitkäaikainen kumppani, joka toimittaa  suodattimet niin rakennusalalle, kuljetusalalle, maatalouteen, teollisuuteen, merenkulun tarpeisiin kuin öljy- ja kaasuteollisuuteen. Meillä on Pohjoismaiden laajin valikoima, varastostamme löytyy jopa 12 000 tuotenimikettä. Löydät siis varmasti oikeat suodattimet ja muut tarvikkeet!

Oletko uusi asiakas? Täytä tämä lomake ja olemme sinuun yhteydessä pikapuoliin. Vanhat asiakkaamme pääsevät hyödyntämään kiiteltyä LFS-verkkokauppaamme, ja tilaamaan juuri silloin, kun se itselle parhaiten sopii.