Suodatinrunko on hydrauliikkasuodattimen sydän

Filterhus-Hydraulikk-FG-PI-serie

Hydrauliikkasuodatin kerää tehokkaasti likaa ja epäpuhtauksia hydrauliikkajärjestelmästä. Tuotteistamme löytyy kattava valikoima hydrauliikan suodatinelementtejä, spin-on -suodattimia sekä suodatinrunkoja ja -koteloita. Ne on tarkoitettu mineraaliöljypohjaisille, synteettisille ja ympäristöä säästäville hydraulinesteille. Suodatinrunko, suodatinkotelo ja suodatinelementit muodostavat suodattimen. Ota aina suodattimen valinnassa huomioon kapasiteetti, paine, väliaine (viskositeetti), lämpötila ja puhtausluokka.

Alkuperäiset hydrauliikkasuodattimet, rungot ja elementit

Edustamme markkinoiden suurimpia suodatinvalmistajia ja toimitamme alkuperäisiä hydrauliikkasuodattimia tunnetuilta tavaramerkeiltä kuten Filtration Group (ent. MAHLE), Argo-Hytos, Bosch Rexroth, Parker, MP Filtri, Fleetguard, RMF Des Case ja Lekang. Toimitamme myös korvaavia elementtejä, joiden laatu vastaa alkuperäistä.

Monen kokoluokan painesuodattimet

Painesuodatinvalikoima ulottuu alhaiseen paineeseen sopivista vakiosuodatinkoteloista lujatekoisiin suodatinkoteloihin, jotka kestävät äärimmäisen korkeaa painetta (750-1200 bar). Filtrations Groupin PI-sarjassa toimitamme sekä vakiosuodatinkoteloita, että DIN-merkittyjä suodatinkoteloita. Useimmat suodatinkotelot voidaan toimittaa simplex- ja duplex-versioina. Jos sinulla on tarve vaihtaa suodatinelementti käytön aikana, suosittelemme duplex-versiota.


Valitse Filterteknik, kun sinulla on jatkuva tarve erilaisia suodattimia. Filterteknik on luotettu ja pitkäaikainen kumppani, joka toimittaa  suodattimet niin rakennusalalle, kuljetusalalle, maatalouteen, teollisuuteen, merenkulun tarpeisiin kuin öljy- ja kaasuteollisuuteen. Meillä on Pohjoismaiden laajin valikoima, varastostamme löytyy jopa 12 000 tuotenimikettä. Löydät siis varmasti oikeat suodattimet ja muut tarvikkeet!

Oletko uusi asiakas? Täytä tämä lomake ja olemme sinuun yhteydessä pikapuoliin. Vanhat asiakkaamme pääsevät hyödyntämään kiiteltyä LFS-verkkokauppaamme, ja tilaamaan juuri silloin, kun se itselle parhaiten sopii.