Hydrauliikan automaattisuodatin jatkuvaan käyttöön

AF72SH

Hydrauliikka- ja voiteluöljyjen automaattisuodattimet

Hydrauliikka- ja voiteluöljyjen automaattisuodattimet helpottavat hydrauliikkajärjestelmän kunnossapitoa. Valikoimastamme löytyy kaapivia ja vastavirtahuuhtelusuodattimia valetuissa ja hitsatuissa koteloissa. 

Filtration Group Industrialin automaattisuodattimet on tehty jatkuvaan käyttöön ja tuotantoprosesseihin ja ne helpottavat kunnossapitoa. Aikaisemmin näitä tuotteita valmisti MAHLE.

Hydrauliikka automaattisuodatin hydraulisen järjestelmän kunnossapitoon

  • Virtaukset 7200 m³/h saakka
  • Kokoja DN 900 saakka 
  • Hienoudet 10 µm – 4000 µm 

Valitse Filterteknik, kun sinulla on jatkuva tarve erilaisia suodattimia. Filterteknik on luotettu ja pitkäaikainen kumppani, joka toimittaa  suodattimet niin rakennusalalle, kuljetusalalle, maatalouteen, teollisuuteen, merenkulun tarpeisiin kuin öljy- ja kaasuteollisuuteen. Meillä on Pohjoismaiden laajin valikoima, varastostamme löytyy jopa 12 000 tuotenimikettä. Löydät siis varmasti oikeat suodattimet ja muut tarvikkeet!

Oletko uusi asiakas? Täytä tämä lomake ja olemme sinuun yhteydessä pikapuoliin. Vanhat asiakkaamme pääsevät hyödyntämään kiiteltyä LFS-verkkokauppaamme, ja tilaamaan juuri silloin, kun se itselle parhaiten sopii.