Mini Water Vac ratkaisee veden tunkeutumisongelmat Vattenfall Värme Uppsalassa

Vattenfall Värme Uppsalalla on ollut jatkuva ongelma, kun vesi on eri syistä löytänyt tiensä öljyjärjestelmäänsä. Siksi he olivat erittäin tarvitsevia löytämään tehokkaan ratkaisun, joka voisi poistaa vettä hydraulisista ja voiteluöljyjärjestelmistä lopettamatta toimintaa. Seisokit ovat kalliita, joissakin tapauksissa se on noin muutama satatuhatta kruunua tunteja, jotka vaikuttavat koneet seisovat paikallaan. Yhdessä Filter Teknikin kanssa he ovat löytäneet kestävän ratkaisun, RMF Systemsin Mini Water VAC (MWC). MWV:n avulla Vattenfall Värme Uppsala voi poistaa vettä öljyjärjestelmistä tuotannon jatkuessa normaalisti. 

Vähemmän hiukkasia vähentää kulumista

Vattenfall Värme Uppsala on saanut hyviä tuloksia MWV:n oston jälkeen. Se on todella tehnyt työnsä veden poistamiseksi öljyjärjestelmistämme”, sanoo tribologi Joakim Sandberg. Olemme todenneet tämän öljytesteillä, joita teemme säännöllisesti. Sitten se ei vahingoita, että se puhdistaa öljyn myös hiukkasista, mikä vähentää koneen kulumista.  

Tribologin Robin Ellesjö huomauttaa, että MWV:n suuri plussa on se, että sitä on erittäin helppo ylläpitää. Yhdessä Robin ja Joakim työskentelevät jatkuvasti ennaltaehkäisevän huollon parantamiseksi Vattenfall Värme Uppsalassa. Öljyssä ollut vesi on ollut uhka käyttöturvallisuudelle, mutta nykyään niiden ei tarvitse huolehtia siitä MWV:n ansiosta. Yhteensä heillä on kolme MWV: tä, joista kaksi on sijoitettu yksittäisiin koneisiin. Yksi esimerkiksi istuu yhdessä heidän turbiineistaan. Kolmas, he ovat asentaneet pyörät päälle ja tehneet liikkuvan. Näin he voivat helposti ja nopeasti yhdistää sen tarvittaessa. 

“Sijoitus, joka on jokaisen pennin arvoinen”

Useiden MWV:n investointien myötä Vatten Värme Uppsala on säästänyt sekä ympäristöä, rahaa että työaikaa. 

  • Ei kalliita seisokkeja öljystä löytyneet vesistöt
  • Ei tarpeettomia vaurioita veden aiheuttamiin öljyjärjestelmiin 
  • Ei tarpeettomia öljynmuutoksia (vähemmän öljyä, joka menee tuhoutumaan, mikä on sekä hyväksi ympäristölle että lompakolle)
  • Työajan parempi käyttö, korjaavan huollon sijaan voidaan keskittyä enemmän ennaltaehkäisevään huoltoon

Olemme tehneet yhteistyötä suodatinteknologian kanssa monilla vuosilla, koska niillä on laaja valikoima tuotteita. Sekä hyvät hinnat asiantuntevan ja ystävällisen henkilökunnan kanssa, joka auttaa mielellään ongelmaratkaisuissa. 

Asiakas
Vattenfall Värme Uppsala
Menetelmä
Offine-aggregaatit
Materiaali
Turbiiniöljyt, hydrauliöljyt, vaihteistoöljyt
Suodatinelementti
30HB selluloosa, 30G1V lasikuitu
Mikron
30HB 0,5 μm, 30G1V 1 μm
Valmistaja
RMF